Volontär en vecka på sommarläger – få förtur och upp till 1000 kronor rabatt på lägeravgiften!

Har du möjlighet att ställa upp en vecka i sommar och göra en ovärderlig insats? Du får möjlighet att boka innan lägerbokningen öppnar för alla och kan på så sätt säkra en plats för ditt/dina barn. Och efter genomförd lägervecka återbetalas upp till 1000 kronor av lägeravgiften. Under lägerveckan bjuder vi på alla måltider.

Det finns ett begränsat antal volontärsplatser varje vecka och du bokar din plats som volontär i bokningstabellen nedan.

Hustomtar, dvs nattvolontärer

Ni är två” hustomtar” som sover på lägret söndag till och med torsdag natt och har jour om något barn skulle behöva hjälp mellan 23.00 och 07.30. Därefter ansvarar ni för att plocka fram frukosten och lämnar sedan över till dagvolontärerna klockan 09.00.  De allra flesta nätter får du troligtvis sova gott….men helt säker kan man ju inte vara! Vår lägerledning finns självklart som backup om det skulle behövas men tanken är att de och ledarna ska kunna vara lediga under nattetid.

Dagvolontärer

Du jobbar måndag till torsdag och din dag börjar klockan 9 då du börjar med att plocka undan frukosten eller hjälper till vid incheckningen av dagdeltagarna. Under dagen hjälper du till med olika saker som att ordna fika och mellanmål, åka och handla, skjutsa barn till komboaktiviteter, hjälpa till vid fritidsaktiviteterna och/eller med diverse administrativa arbetsuppgifter. Ni är ett team på upp till fyra dagvolontärer som hjälps åt under ledning av lägerledningen. Dagarna slutar klockan 17.00 när dagdeltagarna går hem utom på fredagen då lägret avslutas klockan 15.00.

Strax innan vi öppnar upp lägerbokningen för alla kontaktar vid dig och ger dig möjlighet att gå in och boka den plats du önskar åt ditt/dina barn.

Du bokar din plats som volontär i vår bokningsmotor nedan – så slipper både du och vi att skriva in information om dig som vi redan har:-)
Vi ber dock om överseende med att bokningsflödet inte riktigt är anpassat för detta.
– Kostnad är 0 kr men du ombeds ändå att gå till kassan och betala dessa 0 kr
  Platser kvar
  Fåtal platser kvar
  Fullbokat

Hämtar översikt

Har du några timmar eller någon dag över och vill göra en insats?

Hör av dig till info@helloworld.se så kommer vi  överens om när det passar bäst!

Meetups – söndagar 12-17

Under Hello World! Meetups på söndagar  kl 12-17 finns möjlighet att hjälpa till som volontär. Arbetet handlar om att vara med och ta emot deltagarna, ställa fram och plocka i ordning efter fikat, kolla lokalerna efter avslutad meetup samt att göra diverse administrativa uppgifter när själva undervisningen håller på.

Adminstrativa uppgifter – löpande, på distans eller på vårt kontor

Vi har hela tiden diverse administrativa och säljande arbetsuppgifter som vi gärna tar emot din hjälp med att utföra. Det kan vara allt från att sätta ihop adressregister till skolor och sprida kunskap om Hello World! så att fler barn och ungdomar får kännedom och möjlighet att vara med i vår verksamhet, till att ringa till potentiella sponsorer och sälja in möjligheten att instifta stipendium, eller att hjälpa oss med vidareutvecklingen av vår webb.

Sommarläger

Under våra läger finns också möjlighet att arbeta som volontär – om du har några timmar eller någon dag över!. Då handlar arbetsuppgifterna om att hjälpa till med allt från frukost och fika till att stötta med administrativa uppgifter på plats till att vara en extra vakande vuxen under fritidsaktiviteterna.

 

 

Standard_transparent