Var med och hjälp till som Volontär!

Meetups – söndagar 12-17

Under Hello World! Meetups på söndagar  kl 12-17 finns möjlighet att hjälpa till som volontär. Arbetet handlar om att vara med och ta emot deltagarna, ställa fram och plocka i ordning efter fikat, kolla lokalerna efter avslutad meetup samt att göra diverse administrativa uppgifter när själva undervisningen håller på.

Adminstrativa uppgifter – löpande, på distans eller på vårt kontor

Vi har hela tiden diverse administrativa och säljande arbetsuppgifter som vi gärna tar emot din hjälp med att utföra. Det kan vara allt från att sätta ihop adressregister till skolor och sprida kunskap om Hello World! så att fler barn och ungdomar får kännedom och möjlighet att vara med i vår verksamhet, till att ringa till potentiella sponsorer och sälja in möjligheten att instifta stipendium, eller att hjälpa oss med vidareutvecklingen av vår webb.

Lägervolontär

Under våra läger finns också möjlighet att arbeta som volontär. Då handlar arbetsuppgifterna om att hjälpa till med allt från frukost och fika till att stötta med administrativa uppgifter på plats till att vara ”hustomte” på övernattningsläger.

Hör av dig till info@helloworld.se så kommer vi  överens om när det passar bäst!

Standard_transparent