Bli Hello World! Partner

Var med på resan att tända framtidens digitala stjärnor! Som Partner gör ni en insats för framtidens kompetens- och innovationskraft, samtidigt som ni öppnar nya dörrar barn och unga och motverkar utanförskap.

Tillsammans gör vi skillnad

Hello World! är en ideell förening som arrangerar aktiviteter i digitalt skapande för barn och unga 8-18 år. Syftet är att öppna dörrar till digital kunskap, naturvetenskap och teknik på ett lustfyllt och roligt sätt. Detta görs i samverkan med näringsliv, akademi, samhälle och alla som brinner för att göra den digitala världen tillgänglig för barn och unga, oavsett bakgrund och förutsättningar.

Värde för partners

Kompetensförsörjning – Att stötta Hello World! är att göra en investering i framtidens kompetens, genom att öppna dörrar till STEAM* för barn och unga och inspirera till en framtida karriär inom IT- och teknikbranchen.

Employer branding – Dagens och morgondagens medarbetare vill vara på en arbetsplats som tar ett socialt ansvar, och där de genom arbetsplatsen kan engagera sig i konkreta och givande projekt.

Social hållbarhet – Genom att öppna dörren till STEAM* och alla möjligheter som finns inom den sektorn för de som annars inte hade hittat dit, så som barn och unga från socioekonomiskt svaga hem, motverkar vi utanförskap i samhället.

*science, technology, engineering, arts, mathematics

Kontakta mig kring partnerskap

Jag berättar gärna mer om olika sätt att stötta vår förening och hur vi kan samarbeta för att tända framtidens digitala stjärnor – varmt välkommen att kontakta mig så hörs vi vidare om detta. Jag ser fram emot att höra från dig!

Maria Arneng

Generalsekreterare
LinkedIn
maria.arneng@helloworld.se
+46 76 006 94 13