Våra Ledare 💛

Våra Ledare är unga förebilder som inspirerar, coachar och sprider kunskap om digitalt skapande till våra barn och unga. De är noga utvalda ambassadörer för framtidens tech, och studerar tekniska program runt om i Sverige.

Att vara ledare för Hello World! är världens bästa och viktigaste extrajobb!

UPPDRAGET SOM LEDARE

♥︎ ATT ÖPPNA DÖRRAR – Sprida skaparglädje och inspirera barn och unga till att våga utforska digitalt skapande och tech.

♥︎ ATT VARA EN FÖREBILD – Vara sig själv och en naturlig förebild för barn och unga, och någon som barn och unga kan spegla sig i.

♥︎ ATT LÄRA & LÄRA UT – Dela med sig av kunskap och vara öppen för att lära sig nya verktyg, utmanas och få nya perspektiv längs vägen.

EN VIKTIG DEL AV VÅR MODELL

VÄRDE FÖR DIG SOM LEDARE

✓ KÄNSLAN ATT GÖRA SKILLNAD – Känn hur du är med och gör skillnad och öppnar dörrar för barn och unga till alla möjligheter inom tech. Att vara med när någon tar sina första steg i den här världen, skriver sin första rad kod och låter sina egna idéer och tankar ta form är både givande och spännande!

✓ NÄTVERK AV LEDARE & PARTNERS – Lär känna dina framtida arbetsgivare och kollegor genom att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Du utökar ditt nätverk och får meriter till CV:t i bara farten!

✓ MÖJLIGHETER ATT UTVECKLAS – Vi är måna om att ge rätt förutsättningar för dig som ledare att göra ett bra jobb och känna dig trygg i rollen. Genom Hello World! Ledarprogram får du ta del av utbildningar inom pedagogik, ledarskap och Hello World! Studios.

VÅRT LEDARPROGRAM

Vi vill ge rätt förutsättningar till vår starka bas av ledare, utspridda i landet, med rätt engagemang, kompetens och verktyg – så att de kan leda, inspirera och utbilda barn och vara de bästa ambassadörerna för Hello World! och STEAM!

[EN BILD OM LEDARPROGRAMMET?]