JCE Group skapar möjligheter för framtidens digitala stjärnor genom Hello World!

JCE Group vill uppmuntra till och sprida kunskap om digitalt skapande bland framtidens entreprenörer och medarbetare för att på så sätt stärka Sveriges framtida konkurrenskraft. JCE är ett investmentbolag med en diversifierad portfölj. Digitaliseringen berör alla industrier och bolag, något vi ser tydligt i våra verksamheter. Samtidigt ser vi en brist på tjejer inom digitalt skapande och därför vill vi ge dig som tjej chansen att gå på läger i sommar med Hello World! Du är viktig för Sveriges framtid.


VEM KAN SÖKA?

ÅLDER: 8-18 ÅR
ORT: HELA SVERIGE
KÖN: TJEJER, ICKE-BINÄRA
ANTAL STIPENDIER: 1 STIPENDIUM
VAD INGÅR I STIPENDIET? Vinnaren får under en sommarvecka delta i Hello Worlds populära programmeringsläger och delta i ett års Hello World! Meetup. Dessutom bjuds du in till JCE Groups huvudkontor i Göteborg där du får möta våra medarbetare och lära dig mer om hur digitaliseringen berör våra verksamheter.

Vi ser fram emot din ansökan!


OM JCE GROUP

JCE Group är ett familjeägt, diversifierat investmentbolag med verksamhet i Skandinavien, Europa och USA. Vi är en stor ägare av svenska IT- och Teknikkonsultbolag. Gemensamt för alla våra bolag är att de har stor internationell tillväxtpotential. Besök vår hemsida här.

 


Vår stipendiat 2018!