EY delar ut 4 stipendier till barn och unga! 

EY vill främja utbildning och omsorg av barn och ungdomar i syfte att underlätta lärande. EY vill bidra till en roligare och mer jämställd IT-bransch och därför delar vi ut stipendier till tjejer som vill lära sig mer om programmering och digitalt skapande. Vi vill skapa den naturliga samlingsplatsen för digital talang och Hello World! är ett bra sätt att skapa en naturlig samlingsplats för barn och ungdomar med gemensamt intresse, samt att hitta morgondagens talanger!

Hello World! arrangerar läger under sommarlovets alla 9 veckor. Under lägret får barn och unga i åldern 8 till 18 möjlighet att upptäcka eller utveckla sitt digitala intresse, med grundläggande kurser inom programmering. För dig som redan är en programmeringshaj finns även lägerspår anpassade till dig! Som stipendiat får du möjlighet att delta kostnadsfritt på en lägervecka på lägret i Ågesta, söder om Stockholm. Tågbiljetten står SJ för om du bor utanför Stockholm! – Bra va? Du kan läsa mer om sommarlägret i Ågesta HÄR.

Stipendiaterna får även möjlighet att komma på söndagarnas Meetups som anordnas i Stockholm och Göteborg, och då utveckla sitt digitala intresse ytterligare.

Vem kan söka?

ÅLDER: Juniorer och ungdomar (8-18 år)
ORT: Hela Sverige
KÖN: Alla Tjejer och Icke-binära
ANTAL STIPENDIER: 4 st

Sök Stipendium

OM EY STIFTELSE

EY är ett världsledande företag inom revisionredovisningskatttransaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. Du kan läsa mer HÄR!