EY delar ut 4 st stipendier för att möjliggöra för fler att upptäcka och utforska digitalt skapande!

Som partner till Hello World! är EY med och tänder digitala stjärnor via vårt stipendieprogram och göra digitalt skapande tillgängligt till alla.

EY vill främja utbildning och omsorg av barn och ungdomar i syfte att underlätta lärande. EY vill bidra till en roligare och mer jämställd IT-bransch och därför delar vi ut stipendier till tjejer som vill lära sig mer om programmering och digitalt skapande. Vi vill skapa den naturliga samlingsplatsen för digital talang och Hello World! är ett bra sätt att skapa en naturlig samlingsplats för barn och ungdomar med gemensamt intresse, samt att hitta morgondagens talanger!

Som stipendiat får du en oförglömlig lägervecka på Hello World! Camp och ett helt års deltagande på Hello World! Meetups i våra meetupstäder Stockholm, Göteborg och Malmö, helt utan kostnad. Du får också möjlighet att inspirera fler barn och unga till att utforska digitalt skapande!

Vem kan söka?

ÅLDER: Juniorer och ungdomar (8-18 år)
ORT: Hela Sverige
KÖN: Tjejer, transpersoner och icke-binära
ANTAL STIPENDIER: 4 st

Sök Stipendium

OM EY STIFTELSE

EY är ett världsledande företag inom revisionredovisningskatttransaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. Du kan läsa mer HÄR!