Cybercom delar ut 3 st stipendier för att möjliggöra för fler att upptäcka och utforska digitalt skapande!

Som partner till Hello World! är Cybercom med och tänder digitala stjärnor via vårt stipendieprogram och göra digitalt skapande tillgängligt till alla.

Cybercom jobbar aktivt med att stärka och främja digitalt intresse bland unga. Sedan 2015 har Cybercom varit partner till Hello World! och väljer att till sommaren 2020 instifta 3 stycken stipendier för att tända ännu fler digitala stjärnor! Cybercom vill säkra den digitala världens framtid, där tekniken bidrar till de 17 Globala målen, Agenda 2030 och framåt: globalgoals.org.

Som stipendiat får du en oförglömlig lägervecka på Hello World! Camp och ett helt års deltagande på Hello World! Meetups i våra meetupstäder Stockholm, Göteborg och Malmö, helt utan kostnad. Du får också möjlighet att inspirera fler barn och unga till att utforska digitalt skapande!

Vem kan söka?

ÅLDER: Juniorer och ungdomar (8-18 år)
ORT: Hela Sverige
KÖN: Alla
ANTAL STIPENDIER: 3 st

Sök Stipendium

OM CYBERCOM

Cybercom är ett innovativt IT-konsultbolag som hjälper ledande företag och organisationer att ta tillvara på den uppkopplade världens möjligheter. Våra konsulter och de lösningar de skapar tar oss hela vägen från nordisk offentlig sektors e-tjänster till mobilitet i Karibiska ö-världen, streamad media och förarlösa bilar i Europa, nationella eIDs, säkra kortbetalningar samt hälsoappar till sjukvården, uppkopplade lyftkranar och hissar och smarta industriella robotar. Vi är ett mångfaldsrikt bolag med stort åldersspann och 45 nationaliteter. Tillsammans skapar vi morgondagen #Makers of tomorrow. Läs mer om Cybercom här