Bodforss Consulting delar ut 1 stipendium till barn och unga! 

Genom detta stipendium vill Bodforss Consulting ge barn som inte har ekonomiska möjligheter en chans att utvecklas till digitala världsstjärnor.

Hello World! arrangerar läger under sommarlovets alla 9 veckor. Under lägret får barn och unga i åldern 8 till 18 möjlighet att upptäcka eller utveckla sitt digitala intresse, med grundläggande kurser inom programmering. För dig som redan är en programmeringshaj finns även lägerspår anpassade till dig! Som stipendiat får du möjlighet att delta kostnadsfritt på en lägervecka på lägret i Ågesta, söder om Stockholm. Tågbiljetten står SJ för om du bor utanför Stockholm! – Bra va? Du kan läsa mer om sommarlägret i Ågesta HÄR.

Stipendiaten får även möjlighet att komma på söndagarnas Meetups som anordnas i Stockholm, Göteborg och Växjö, och då utveckla sitt digitala intresse ytterligare.

Vem kan söka?

ÅLDER: Juniorer och ungdomar (8-18 år)
ORT: Hela Sverige
KÖN: Alla
ANTAL STIPENDIER: 1 st

Sök Stipendium

OM Bodforss Consulting

Bodforss Consulting är ett konsultbolag som specialiserar sig på IT och informationssäkerhet med kundens verksamhet i fokus. Vi strävar efter excellens i allt vi gör. Världsklass är bra nog.

Vår stipendiat 2019

Vår stipendiat 2018