ANTS delar ut stipendium för att uppmuntra morgondagens stjärnor!

Som en del i vårt arbete med att lösa kompetensbristen inom IT vill vi uppmuntra morgondagens stjärnor, och instiftar därför ett stipendium riktat till en tjej.


VEM KAN SÖKA?

ÅLDER: 8-18 ÅR
ORT: HELA SVERIGE
KÖN: TJEJER, ICKE-BINÄRA
ANTAL STIPENDIER: 1 STYCKEN VARAV 0 UTDELAT
VAD INGÅR I STIPENDIET? Vinnaren får under en sommarvecka delta i Hello Worlds populära programmeringsläger samt delta i ett helt år av Hello World! Meetups. Vinnaren blir dessutom inbjuden till ANTS huvudkontor!

Vi ser fram emot din ansökan!


OM ANTS

ANTS, Akademiskt Nätverk av Tekniska Studenter AB, mission är att lösa den rådande arbetskraftsbristen och därmed spela en central roll i det IT-under som allt tydligare utgör Sveriges framtid. ANTS strategi är att specialisera sig inom headhunting och rekrytering av IT-personal.
De arbetar med att tillsätta roller kring utvecklings- och driftavdelningar på några av de största techbolagen i Stockholm just nu. Med ett agilt arbetssätt, stora kontaktnät och ett nära samarbete med sina kunder lyckas de där andra går bet och ger företag förutsättningar för att fortsätta växa. Deras mål är att vara den självklara lösningen för företag med behov av IT-kompetens. Läs mer om ANTS HÄR

 

 

 

 


 

Vår stipendiat 2018!