ANTS delar ut stipendium för att uppmuntra morgondagens stjärnor!

Som en del i vårt arbete med att lösa kompetensbristen inom IT vill vi vara en del av att uppmuntra morgondagens stjärnor, och instiftar därmed ett stipendium riktat till en tjej.


VEM KAN SÖKA?

 

ÅLDER: 8-18 ÅR
ORT: HELA SVERIGE
KÖN: ENDAST TJEJER
ANTAL STIPENDIER: 1 STYCKEN VARAV 1 UTDELAT
VAD INGÅR I STIPENDIET?
Vinnaren får under en sommarvecka delta i Hello Worlds populära programmeringsläger, delta i ett års Hello World! Meetup samt bli inbjuden till ANTS huvudkontor.

Tack för era ansökningar! Vi har nu delat ut Ants stipendium till Ines från Tomelilla.


OM ANTS

ANTS, Akademiskt Nätverk av Tekniska Studenter AB, mission är att lösa den rådande arbetskraftsbristen och därmed spela en central roll i det IT-under som allt tydligare utgör Sveriges framtid. Vår strategi för det är att specialisera oss inom headhunting och rekrytering av IT-personal.
Vi arbetar med att tillsätta roller kring utvecklings- och driftavdelningar på några av de största techbolagen i Stockholm just nu. Med ett agilt arbetssätt, stora kontaktnät och ett nära samarbete med våra kunder lyckas vi där andra går bet och ger företag förutsättningar för att fortsätta växa. Vi är Ants och vårt mål är att vara den självklara lösningen för företag med behov av IT-kompetens. Läs mer om ANTS HÄR

 

 

 

 

 


 

Vår stipendiat 2018!