Ålö skapar möjligheter för framtidens digitala stjärnor genom Hello World!

Den globala digitaliseringen ökar för varje dag och har blivit ett allt viktigare område även för oss på Ålö. För att behålla vår starka marknadsposition även i framtiden, investerar vi mycket i utveckling av smarta, digitala lösningar med syfte att effektivisera jordbrukarens vardag. Vårt huvudkontor ligger i Umeå i Västerbotten och för oss är det därför extra roligt att kunna bidra till att fler tjejer i länet får möjlighet att förverkliga sina drömmar med digitala verktyg. 2019 mottog Nemi från Umeå vårt stipendium och under 2019 ser vi framemot att lära känna fler digitala stjärnor!


VEM KAN SÖKA?

ÅLDER: 8-18 ÅR
ORT: VÄSTERBOTTEN
KÖN: TJEJER, ICKE-BINÄRA
ANTAL STIPENDIER: 1 STYCKEN
ANDRA KRITERIER: SKRIV GÄRNA I MOTIVERINGEN HUR DU TROR ATT ETT LANTBRUK SER UT & FUNGERAR OM 50 ÅR.
VAD INGÅR I STIPENDIET? Vinnaren får under en sommarvecka delta i Hello Worlds populära programmeringsläger och delta i ett års Hello World! Meetup.

Vi ser fram emot din ansökan!


OM ÅLÖ

Ålö är världsledande inom området frontlastare och redskap för jordbrukstraktorer. Vi vill lösa framtidens utmaningar inom jordbruksbranschen genom innovativa lösningar som förenklar, effektiviserar och ökar produktiviteten för våra kunder. För mer information, besök vår hemsida här Läs mer HÄR

 


Vår stipendiat 2018!

Vår stipendiat 2017!