Capgemini instiftar 8 stipendier till barn och unga!

Capgemini har som ambition att vara Architects of Positive Futures. Som en del i det arbetar Capgemini för allas lika rätt till utbildning inom digitalt skapande. Digitalt skapande ska kunna gynna och nyttjas av alla. Hello World! arrangerar läger under sommarlovets alla 9 veckor. Under lägret får barn och unga i åldern 8 till 18 möjlighet att upptäcka eller utveckla sitt digitala intresse, med grundläggande kurser inom programmering. Som stipendiat får du möjlighet att delta kostnadsfritt på en lägervecka på lägret i Ågesta, söder om Stockholm.

Stipendiaten får även möjlighet att komma på söndagarnas Meetups som anordnas i Stockholm, Göteborg och Växjö, och då utveckla sitt digitala intresse ytterligare.


VEM KAN SÖKA?

ÅLDER: 8-18 ÅR
ORT: HELA SVERIGE
KÖN: ALLA
ANTAL STIPENDIER: 8 STYCKEN
VAD INGÅR I STIPENDIET? Som stipendiat får du möjlighet att delta kostnadsfritt på en lägervecka på lägret i Ågesta, söder om Stockholm. Stipendiaten får även möjlighet att komma på söndagarnas Meetups som anordnas i Stockholm, Göteborg och Växjö, och då utveckla sitt digitala intresse ytterligare.


OM CAPGEMINI

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör vi det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Vi sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. För att vi ska kunna lyckas med detta är vi som ett IT- och konsultföretag i särskilt stort behov av personer med nyfikenhet, driv och teknisk kompetens.

Capgemini är multikulturellt företag med över 200 000 anställda i över 40 länder.
2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro. Du kan läsa mer HÄR.