Instifta Företagets/Ditt eget Hello World! Stipendium!

Nu kan Du eller Ditt företag instifta ett eget stipendium tillsammans med Hello World! och därmed bidra till att få in fler tjejer och killar till IKT-sektorn.

På Er egen stipendiesida kan Ni berätta om Er verksamhet och varför Ni vill vara med och få in fler tjejer och killar i IKT-sektorn!

Så länge ni ger minst 50% av stipendierna till tjejer (dvs är det endast ett stipendium måste det riktas enbart till tjejer), kan Ni fritt välja om det är någon speciell tjej eller kille som skall få just Era stipendier, om någon utvald målgrupp kan söka (tex från en viss del av landet), eller om det är helt öppet för alla tjejer och killar 8-18 år!

Ni väljer om Ni vill sköta ansökningsprocessen själva, om Ni vill att man ska kunna söka på vår webb och om vi ska hjälpa Er att utse vem som skall få just Ert stipendium.

Ni kan också själva skapa den grafiska utformningen av stipendiet om Ni så önskar!

Varje stipendium kostar 15 000:- och ger en tjej eller kille 8-18 år en gratis lägervecka hos Hello World! och ett helt års gratis deltagande på våra meetups!

Ni kan även låta era anställda eller vänner vara med och bidra genom att Swisha valfritt belopp märkt med Stipendiets namn och sitt eget namn om de vill bli omnämnda som givare på Er stipendiesida.