Hello World! Stipendier för kreativa tjejer och killar med digitala intressen!

Vi behöver få ännu fler tjejer och killar som förverkligar sina drömmar med digitala verktyg! Stipendiaterna får en oförglömlig lägervecka tillsammans med andra som älskar digitalt skapande, och dessutom ett helt års gratis deltagande på Hello World! Meetups hos våra partnerföretag.

Stipendierna skapas genom bidrag från  er alla som också vill vara med och uppmuntra digitalt skapande. Fler och fler Partnerföretag och individer instiftar egna stipendier som våra medlemmar kan söka till. Klicka på respektive stipendium och läs mer om vem som instiftat stipendiet och vem stipendiet riktar sig till. Här kan du också se vilka som fick stipendier 2017.


 

SÖK STIPENDIUM

Vi har en gemensam ansökningsprocess för de allra flesta stipendier. För att ansöka måste du vara medlem och registrerad som BARN hos Hello World!, det blir du kostnadsfritt här tillsammans med din vårdnadshavare. Ansökan för 2018 års stipendier öppnar inom kort.

OLIKA URVALSKRITERIER

Vill du se om något specifikt stipendium passar just dig bättre? Vissa av våra instiftare har olika kriterier för vem som kan vara med i urvalet av att få ta del av deras stipendier. Dessa kriterier kan du läsa om genom att trycka på respektive företags stipendiesida nedan.

VAR MED & BIDRA TILL HELLO WORLD!S STIPENDIER

Alla som vill stötta Hello World! kan vara med och bidra med såväl små som stora belopp. Swisha valfritt belopp till 123 394 32 71 och ange Tjej eller Studio X i meddelanderutan. Vill du att vi publicerar vem som varit med och bidragit, skriver du även namn och ort i meddelandet.

INSTIFTA ETT STIPENDIUM SOM FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Skulle du eller ditt företag vilja instifta ett eller fler stipendier för att ytterligare uppmuntra våra barn och ungdomar till digitalt skapande? Välj själv målgrupp – dock minst hälften tjejer bland stipendiaterna. Börja här!


Kommande stipendier att söka till 2018!