UngDrive inspirerar och hjälper unga att starta eget företag. Vi tycker att entreprenörsskap, innovation och digitalt skapande går hand i hand, och har därför ingått ett samarbete där vi delar ut stipendier till ungdomar ifrån UngDrive. Som stipendiat får du vara med gratis på en lägervecka och ett års meetup.

VAD INGÅR I ETT STIPENDIUM?

Alla som får stipendier via Ung Drive får delta en vecka på vårt sommarläger och får gå på hur många meetups med Hello World! som helst under ett år!

På våra sommarläger får du tillsammans med andra ungdomar utforska digitalt skapande. Du väljer vilken studio du vill prova på – allt ifrån Skaparstudio och Webbstudio till Musikstudio och Youtubestudio. Om du vill kan du också kombinera det digitala skapandet med streetdance, golf, ridning, teater eller multisport.

Vi ordnar med all teknik som du behöver till ditt skapande. Och du väljer mellan övernattningsläger och dagläger, helt efter smak! Våra sommarläger finns i Stockholm och Göteborg (men SJ bjuder på tåg till lägret om du bor på annan ort). Läs mer om våra läger här.

HUR DELAS STIPENDIERNA UT?

Stipendierna kommer att delas ut genom tävlingar på Ung Drives kick-offer runt om i landet i början av sommaren.

ÅLDER: 15-19 år
ORT: HELA SVERIGE
KÖN:  ALLA
ANTAL STIPENDIER: 5 STYCKEN

OM UNG DRIVE

UngDrive är ett rikstäckande nätverk av framstående företagare som hjälper dig som är 15-18 år starta eget och tjäna egna pengar på sommarlovet. De ger dig en kick-ass företagsutbildning och är tillsammans inställda på att ge allt för att inspirera och stötta dig att nå de mål du sätter upp.


Läs mer på 
ungdrive.se