Storytel delar ut 2 stipendier till barn och unga!

Vi på Storytel älskar berättelser som väcker nyfikenhet, vidgar världen och stimulerar fantasin! Vi vill att så många som möjligt ska kunna ta del av alla de roliga, sorgliga, inspirerande och ibland galna historier som världen är full av, oavsett om du gillar att lyssna på dem eller om du föredrar att ladda ner en e-bok. Men för att upplevelsen ska vara maximal behöver vi ständigt utveckla tekniken, och det är här ni kommer in i bilden! Framtidens digitala lösningar kommer med framtidens digitala nytänkare. Eller hur!?

Kanske är du en av dem som skulle vilja utveckla ditt digitala skapande? Då tycker vi att du ska söka vårt stipendium. Vi vill att alla barn och unga, tjejer och killar, ska få chansen att upptäcka hur roligt det är med den digitala världen, och hur många bra berättelser som kan komma ur den!

OM STORYTEL

Storytel är en digital abonnemangstjänst som strömmar ljudböcker till din mobiltelefon. I dagsläget finns tusentals titlar på Storytel, både på svenska och engelska, och fler läggs till varje månad. Läs mer HÄR.

 


 

Våra stipendiater 2019