Omegapoint ❤️ Hello World!

Omegapoint öppnar dörren till digitalt skapande för fler!

Vi behöver ännu fler som förstår den digitala världen och som förverkligar sina drömmar med digitala verktyg! Genom Hello World!s stipendier har fler barn och unga fått chansen att upptäcka och utvecklas inom digitalt skapande.

För att öppna dörren för fler, har vår main partner Omegapoint sedan 2019 instiftat totalt 7 stipendier som har möjliggjort att fler barn och unga har kunnat delta på Hello Worlds aktiviteter till ett reducerat pris eller helt kostnadsfritt.

Under pandemin har den digitala klyftan blivit allt tydligare och vi på Hello World! har lagt i en extra växel för att faktiskt kunna nå alla barn. Därför har vi under 2022 ersatt stipendierna med ett koncept för kostnadsfri uppsökande verksamhet som fokuserar på att nå barn från underrepresenterade grupper, däribland tjejer, icke-binära och barn från icke-akademiker hem. Utöver det har vi möjliggjort att barn och unga från hushåll med en inkomst under 30 000 kr/månad numera kan delta helt kostnadsfritt på våra meetups och digitala kollo Hello Sommar. 

 

Tack Omegapoint för ert stora engagemang och viktiga stöd. Tillsammans tänder vi framtidens digitala stjärnor!

OM OMEGAPOINT

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa IT-konsulter. Genom att utvecklas med våra medarbetare och kunder bygger vi företaget Omegapoint. Kompetensutveckling är hjärtat i vårt bolag. För Omegapoint innebär engagemang en vilja att lära, att ta initiativ och att aktivt bidra till utveckling. Vi tar oss an våra uppdrag med entusiasm och en vilja att göra det där lilla extra. Läs mer HÄR.