Omegapoint bidrar till Hello World!s stipendieprogram!

Vi behöver ännu fler som förstår den digitala världen och som förverkligar sina drömmar med digitala verktyg! Genom Hello World!s Stipendieprogram får fler barn och unga chansen att upptäcka och utvecklas inom digitalt skapande. Varje stipendiat blir en Hello World!-ambassadör och har möjlighet att inspirera andra barn och unga till att testa på digitalt skapande! För varje stipendiat får också fyra andra deltagare reducerade avgifter, för att möjliggöra för fler att delta i vår verksamhet.

Som stipendiat får du en oförglömlig lägervecka på Hello World! Camp och ett helt års deltagande på fysiska och digitala Hello World! Meetups, helt utan kostnad.

 

Tack Omegapoint för att ni är med och tänder framtidens digitala stjärnor!

Vem kan söka?

ÅLDER: Juniorer och ungdomar (8-18 år)
ORT: Hela Sverige
KÖN: Tjejer, transpersoner och icke-binära
ANTAL STIPENDIER: 2 st

Sök Stipendium

OM OMEGAPOINT

Vi vill vara den bästa arbetsgivaren för marknadens bästa IT-konsulter. Genom att utvecklas med våra medarbetare och kunder bygger vi företaget Omegapoint. Kompetensutveckling är hjärtat i vårt bolag. För Omegapoint innebär engagemang en vilja att lära, att ta initiativ och att aktivt bidra till utveckling. Vi tar oss an våra uppdrag med entusiasm och en vilja att göra det där lilla extra. Läs mer HÄR.