Hej!

Vad kul att du är intresserad av Hello Worlds sommarläger! Det behövs verkligen fler unga som vill lära sig mer om programmering och digitalt skapande. På iStone letar vi hela tiden efter duktiga programmerare och vi tycker därför att det är viktigt att man redan i tidig ålder får lära sig mer om det och prova på att skapa egna program.

Nu ger vi en tjej i åldern 8-18 år chansen att åka på Hello Worlds sommarläger. Dessutom får du delta på deras träffar under ett helt år. Sök vårt stipendium genom att berätta varför du är intresserad av programmering och vad du hoppas lära dig på lägret. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet.

Vem kan söka?
Stipendiet riktar sig till dig som är tjej 8-18 år, och som vill lära dig eller redan gillar att skapa med kod! Det enda som krävs är att du berättar om varför just du borde få detta stipendium.

Vad ingår i stipendiet?
Stipendiet ger dig en oförglömlig lägervecka tillsammans med andra som älskar digitalt skapande. Dessutom får du ett helt års gratis deltagande på Hello World! meetups.

Om iStone
iStone är ett av Nordens ledande konsultbolag, med fler än 600 medarbetare i 13 länder. Vi skapar digitala lösningar för att framtidssäkra affärer och processer. www.istone.com

istone-logo-rgb


Vår stipendiat!