Fujitsu instiftar ett stipendium till digitala stjärnor!

Fujitsu vill bidra till ett bättre samhälle. Att ta ansvar för ett bättre samhälle är en del av Fujitsus DNA. Vi driver flera projekt, globalt och i Sverige, inom det som vi kallar ”Responsible Business”. Vi vill genom vårt stipendium göra det möjligt för unga digitala talanger att utveckla sin förmåga och upptäcka nya möjligheter. Vi vill också bidra till att bygga upp framtida viktig kompetens – vi tror att IT har en nyckelroll i att bidra till en bättre värld.


VEM KAN SÖKA?

ORT: JÄRVASKOLAN
KÖN: ALLA
ANTAL STIPENDIER: 1 STYCKEN
VAD INGÅR I STIPENDIET? Vinnaren får under en sommarvecka delta i Hello Worlds populära programmeringsläger och delta i ett års Hello World! Meetup och får även chansen att besöka något av Fujitsus kontor!


OM FUJITSU SVERIGE

Japanska Fujitsu är ett av världens största IT-tjänsteföretag med 155 000 medarbetare över hela världen. Vi hjälper kunder att utnyttja IT och digitalisering för att utveckla sin verksamhet. I Sverige har vi ett komplett utbud av produkter, lösningar och tjänster, med cirka 600 medarbetare och kontor över hela landet. För mer information, besök vår hemsida här.


Vår stipendiat 2019