Doings instiftar stipendium för att bidra till att tända framtidens digitala stjärnor!

Doings tror på att skapa handlingskraft och på att People Skills är framtidskompetensen. Vi vill öka engagemang i samhället och på arbetsplatser och att alla skall få möjlighet att bidra med sin hängivenhet och sin passion. Detta vill vi möjliggöra för genom att stötta Hello World! i att tända framtidens digitala stjärnor.


VEM KAN SÖKA?

ÅLDER: 8-18 ÅR
ORT: HELA SVERIGE
KÖN: ENDAST TJEJER
ANTAL STIPENDIER: 1 STYCKEN, VARAV 1 UTDELAT
VAD INGÅR I STIPENDIET?
Vinnaren får under en sommarvecka delta i Hello Worlds populära programmeringsläger och delta i ett års Hello World! Meetup. Stipendiaten får även tillgång till en personlig mentor hos Doings, som hjälper till att stötta så att personen kommer vidare och framåt.

Tack för era ansökningar! Vi har nu delat ut Doings stipendium till Tova från Järvsö.


OM DOINGS BY HOUSE OF IMPACT

Doings, en del av House of Impact AB, växte fram ur behovet att utmana HR- och ledarskapsbranschen. Dessa tjänster bör effektiviseras väsentligt så att de möter organisationers behov av att vara i ständig utveckling och hålla hög konkurrenskraft. Vi vill erbjuda kunderna dessa tjänster i en ny förpackning. Paketeringen stavas Förändringsledarskap, där de mänskliga kompetenserna är nyckeln till framgång. Vi vill skapa en rörelse där det handlar om att framtidssäkra organisationer genom att utveckla maximala People Skills hos varenda kotte! Läs mer HÄR

 

 

 

 


 

Vår stipendiat 2018!