Digitalent delar ut ett stipendium till en av framtidens digitala stjärnor!

Vi ser fram emot att dela ut ett stipendium till en grym tjej genom Hello World!
För oss på Digitalent är det självklart att bidra till en roligare och mer jämställd IT-bransch och därför delar vi ut ett stipendium till en tjej som är nyfiken och vill lära sig mer om programmering och digitalt skapande. Vi vill skapa den naturliga samlingsplatsen för digital talang och Hello World är ett bra steg i den riktningen för morgondagens talanger!


VEM KAN SÖKA?

ÅLDER: 8-18 ÅR
ORT: HELA SVERIGE
KÖN: TJEJER, ICKE-BINÄRA
ANTAL STIPENDIER: 1 STYCKEN
VAD INGÅR I STIPENDIET? Vinnaren får under en sommarvecka delta i Hello World!s populära programmeringsläger och delta i ett års Hello World! Meetups.


OM DIGITALENT

Vi lutar oss aldrig bakåt utan framåt
Vi vill förändra erbjudandet inom konsultbranschen. Digitalent startades utifrån det stora behovet av seniort ledarskap inom digital utveckling, det blev vår grej. Vi vill skapa en samlingsplats där digitala talanger får utrymme att utvecklas, skapa grymma produkter och bidra till en inkluderande och rolig digital värld.
Vi ser oss som en partner. En partner som fokuserar på innovation och kunskap, som leder våra kunder i deras digitala utmaningar och möjligheter. Vi tror på att vara på väg till något. För så länge man är på väg till något är man i utveckling. Läs mer om Digitalent HÄR!


Vår stipendiat 2019