Bombayworks delar ut ett tjejstipendium för att främja digitalt skapande

Bombayworks är en digital konsultbyrå som hjälper företag och varumärken att lyckas med sin digitala tillväxt. Hos oss kan du förvänta dig affärskunnande, kreativ bredd och teknisk expertis. Vi drömmer om en inkluderande och jämlik digital framtid – då faller det sig naturligt att stötta Hello World! Vi tror på mångfald och ser gärna att fler unga kvinnor hjälper oss bygga upp vår digitala vision, från grunden och uppåt. Är du en ung tjej med ett brinnande intresse för det digitala så ser vi gärna att du söker vårt stipendium.

VEM KAN SÖKA?

ÅLDER: 8-12 ÅR
ORT: HELA SVERIGE
KÖN: TJEJER, ICKE-BINÄRA
ANTAL STIPENDIER: 1 STYCKEN
VAD INGÅR I STIPENDIET? Stipendiaten får under en sommarvecka delta i Hello Worlds populära programmeringsläger och delta i ett års Hello World! Meetup.


OM BOMBAYWORKS

Bombayworks är en digital konsultbyrå. Vi kombinerar affärskunnande, kreativitet och teknisk expertis för att uppnå konkreta, mätbara resultat. Inte för våra kunder, utan tillsammans med dem.
Sedan 2007 har vi levererat framgångsrika digitala projekt, produkter och tjänster till bland annat Electrolux, Orkla, Toyota, Academic Work och Ikea.
Vi tror att framgång bygger på nära samarbete – både med våra kunder och deras andra leverantörer. Därför leder våra projekt ofta till långsiktiga partnerskap, där vi tillsammans utvecklar befintlig verksamhet och utforskar nya digitala satsningar. Läs mer om Bombayworks här.

Vår stipendiat 2019