Avega främjar digitalt skapande genom partnerskap med Hello World!

Vi på Avega ser varje dag hur vi kan förbättra företag, samhälle och människors liv genom digitalisering. Därför vill vi hjälpa fler att förverkliga sina drömmar med digitala verktyg. Vi har till sommaren 2018 instiftat 2 Hello World!-stipendier som ger två tjejer möjligheten att delta på Hello World! Camp 2018 samt fria meetups under ett års tid. På så vis hoppas vi på Avega kunna hjälpa tjejer att förverkliga sina drömmar med digitala verktyg.

Avegas samarbetet med Hello World! är en del av Participate, Avegas samlade initiativ inom socialt ansvarstagande – CSR. Initiativ som genomförs kommer från medarbetarna och bygger på personligt engagemang och samhällsintresse.


VEM KAN SÖKA?

 

ÅLDER: 8-18 ÅR
ORT: HELA SVERIGE
KÖN: ENDAST TJEJER
ANTAL STIPENDIER: 2 STYCKEN, VARAV 2 UTDELADE
VAD INGÅR I STIPENDIET?
Vinnaren får under en sommarvecka delta i Hello World!s populära programmeringsläger och delta i ett års Hello World! Meetup

Tack för era ansökningar! Vi har nu delat ut Avegas stipendier till Josefina från Brandbergen och Linnea från Hägersten.


OM AVEGA

Avega Group är ett konsultföretag specialiserat inom digital transformation. Avega erbjuder specialister inom de områden som krävs för att hjälpa kunderna i den digitala transformationen och tar uppdrag som experter eller mindre team eller projekt. Läs mer om oss här.

avega-400x180


Vår stipendiat 2017!