Atlas Copco bidrar till Hello World!s stipendieprogram!

Vi behöver ännu fler som förstår den digitala världen och som förverkligar sina drömmar med digitala verktyg! Genom Hello World!s Stipendieprogram får fler barn och unga chansen att upptäcka och utvecklas inom digitalt skapande. Varje stipendiat blir en Hello World!-ambassadör och har möjlighet att inspirera andra barn och unga till att testa på digitalt skapande! För varje stipendiat får också fyra andra deltagare reducerade avgifter, för att möjliggöra för fler att delta i vår verksamhet.

Som stipendiat får du en oförglömlig lägervecka på Hello World! Camp och ett helt års deltagande på fysiska och digitala Hello World! Meetups, helt utan kostnad.

 

Tack Atlas Copco för att ni är med och tänder framtidens digitala stjärnor!

Vem kan söka?

ÅLDER: Juniorer och ungdomar (8-18 år)
ORT: Hela Sverige
KÖN: Alla
ANTAL STIPENDIER: 7 st

Sök Stipendium

OM ATLAS COPCO

Atlas Copco är en global industrikoncern. Vi levererar kompressorer, vakuumteknik, energilösningar och industriverktyg till kunder i över 180 länder. Det betyder att våra produkter med stor sannolikhet har använts för att sätta ihop bussen eller bilen du åker i, format flaskan du dricker ur, förpackat maten du äter och mycket mer. Atlas Copco grundades 1873 och har sitt huvudkontor i Nacka utanför Stockholm. Läs mer HÄR!