Ålö delar ut stipendium för att möjliggöra för fler att upptäcka och utforska digitalt skapande!

Den globala digitaliseringen ökar för varje dag och har blivit ett allt viktigare område även för oss på Ålö. För att behålla vår starka marknadsposition även i framtiden, investerar vi mycket i utveckling av smarta, digitala lösningar med syfte att effektivisera jordbrukarens vardag. Vårt huvudkontor ligger i Umeå i Västerbotten och för oss är det därför extra roligt att kunna bidra till att fler tjejer i länet får möjlighet att förverkliga sina drömmar med digitala verktyg.

Som stipendiat får du en oförglömlig lägervecka på Hello World! Camp och ett helt års deltagande på Hello World! Meetups i våra meetupstäder Stockholm, Göteborg och Malmö, helt utan kostnad. Du får också möjlighet att inspirera fler barn och unga till att utforska digitalt skapande!


OM ÅLÖ

Ålö är världsledande inom området frontlastare och redskap för jordbrukstraktorer. Vi vill lösa framtidens utmaningar inom jordbruksbranschen genom innovativa lösningar som förenklar, effektiviserar och ökar produktiviteten för våra kunder. För mer information, besök vår hemsida här Läs mer HÄR

 


Vår stipendiat 2019

Tidigare stipendiat (2018)

Tidigare stipendiat (2017)