Stockholms Stadsmission verkar för att skapa ett mänskligare samhälle för alla. En del av detta är att göra inspiration och utbildning tillgänglig för alla unga, en vision som Hello World! delar. Därför samarbetar Hello World! och Stadsmissionen och riktar särskilda stipendier till unga i Stadsmissionens verksamhet. Som stipendiat får du vara med gratis på en lägervecka och ett års meetup.

VAD INGÅR I ETT STIPENDIUM?

Alla som får stipendier via Stadsmissionen får delta en vecka på vårt sommarläger och får gå på hur många meetups med Hello World! som helst under ett år!

På våra sommarläger får du tillsammans med andra ungdomar utforska digitalt skapande. Du väljer vilken studio du vill prova på – allt ifrån Skaparstudio och Webbstudio till Musikstudio och Youtubestudio. Om du vill kan du också kombinera det digitala skapandet med streetdance, golf, ridning, teater eller multisport.

Vi ordnar med all teknik som du behöver till ditt skapande. Och du väljer mellan övernattningsläger och dagläger, helt efter smak! Våra sommarläger finns i Stockholm och Göteborg (men SJ bjuder på tåg till lägret om du bor på annan ort). Läs mer om våra läger här.

VEM KAN SÖKA?

Stockholms Stadsmission utser sina egna stipendiater.

ÅLDER: 13-18 år
ORT: STOCKHOLM
KÖN: ALLA
ANTAL STIPENDIER: 5 STYCKEN

OM STADSMISSIONEN

Stockholms Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för att skapa ett mänskligare samhälle för alla.

Unga Station finns på Söder, i Järva och i Vårberg. Det är hus för barn, unga och familjer som på olika sätt lever i utsatthet och upplever svårigheter i livet. Här erbjuds samtalsstöd – individuella eller i grupp, ombudskap, nätverksarbete, föräldrautbildning samt ekonomisk rådgivning och stöd.

Läs mer på 
www.stadsmissionen.se