Hello World! Stipendieprogram

– i ny tappning

På Hello World! vill vi att alla barn ska kunna ta del av våra aktiviteter. Därför har vi under 2022 ersatt stipendieprogrammet med att göra alla våra meetups kostnadsfria för de familjer som annars inte skulle ha råd att delta. Barn och unga från hushåll med en inkomst under 30 000 kr/mån deltar numera helt kostnadsfritt vid alla våra meetups.

Inkomstbaserade avgifter

För att delta vid våra aktiviteter behöver du först bli medlem – det är kostnadsfritt! När du är medlem kan du sen ansöka om Reducerade avgifter när du är inloggad från Mina Sidor. Barn och unga från hushåll med en inkomst under 30 000 kr i månaden deltar numera helt kostnadsfritt på alla våra meetups. Se alla våra avgifter här.

Våra inkomstbaserade avgifter möjliggörs av våra partners och genom bidrag från andra privatpersoner eller organisationer. Tack för att ni är med och tänder framtidens digitala stjärnor!

Vi ses på meetups! 👋

Nu är anmälan öppen till vårens meetupserie – en onlinekurs på fem tillfällen där du får chansen att djupdyka i digitalt skapande tillsammans med våra ledare!

För att delta kostnadsfritt eller med reducerad avgift:

  • Bli medlemmar (du som vårdnadshavare skapar ett vuxenkonto och lägger till ditt/dina barn)
  • Ansök om reducerad avgift på Mina Sidor
  • Anmäl dig till våra Meetups – vi ses där 🤩

Andra frågor?

Om du har andra frågor eller behöver hjälp så är det bara att maila info@helloworld.se!