My Dream Now har som vision att alla elever ska känna sitt värde i samhället och hitta egna vägar till jobb och drömmar. Det tycker vi på Hello World! är superviktigt! Nu har vi ett samarbete där vi riktar stipendier särskilt till ungdomar som deltagit i My Dream Nows verksamhet. Som stipendiat får du vara med gratis på en lägervecka och ett års meetup.

Sök stipendium

VAD INGÅR I ETT STIPENDIUM?

Alla som får stipendier via My Dream Now får delta en vecka på vårt sommarläger och får gå på hur många meetups med Hello World! som helst under ett år!

På våra sommarläger får du tillsammans med andra ungdomar utforska digitalt skapande. Du väljer vilken studio du vill prova på – allt ifrån Skaparstudio och Webbstudio till Musikstudio och Youtubestudio. Om du vill kan du också kombinera det digitala skapandet med streetdance, golf, ridning, teater eller multisport.

Vi ordnar med all teknik som du behöver till ditt skapande. Och du väljer mellan övernattningsläger och dagläger, helt efter smak! Våra sommarläger finns i Stockholm och Göteborg (men SJ bjuder på tåg till lägret om du bor på annan ort). Läs mer om våra läger här.

VEM KAN SÖKA?

Elever som går eller gått på skola som samarbetar med My Dream Now i Stockholmsområdet, Göteborg eller Skåne.

ÅLDER: 13-18 år
ORT: HELA SVERIGE
KÖN: ALLA
ANTAL STIPENDIER: 5 STYCKEN

Sök stipendium

OM MY DREAM NOW

My Dream Now engagerar frivilliga från arbetsliv och högskola som inspirerar elever att se möjligheterna i arbetslivet. My Dream Now erbjuder ett konkret program för inspirerande samverkan skola-arbetsliv.

Se 
mydreamnow.se