Kombinationsläger digitalt skapande + friidrott med Bromma IF!

En vecka med friidrott och digitalt skapande är ett unikt projekt mellan Bromma IF och Hello World! Under en vecka kombineras friidrottsträning med digitalt skapande där deltagarna får en både rolig och lärorik upplevelse. Lägret är ett dagläger som äger rum på Stockholm Stadion v.25, 26, 27 & på Kristinebergs IP v.32 i sommar för barn i åldrarna 7-13 år och hålls i utav ledare från Bromma IF och Hello World!


All bokning och hantering av bokningar sker via Bromma IF HÄR.


Vad du kan välja för olika lägerspår

Scratchstudio (7-10 år) – Här lär du dig programmeringens grunder på ett enkelt och roligt sätt. Som deltagare får man arbeta i programmet Scratch där man vid själva kodningen använder sig av block istället för text vilket gör att du väldigt enkelt kommer igång snabbt med att bygga egna spel och interaktiva historier. För vem? Detta spår passar dig som är nyfiken på hur programmering fungerar och du får en bred introduktion till programmeringens värld.

Webbstudio (11-13 år) – Det här spåret är för dig som gillar färg, design och form. Du som deltagare kommer att få göra prototyper på hemsidor, och sedan får du lära dig några av de verktyg som används för att skapa hemsidor. När veckan är slut, har du en egen hemsida att visa upp för världen! För vem? För dig som gillar design, färg och olika typsnitt och nyfiken på hur man bygger ihop en egen hemsida.

Pythonstudio (11-13 år) – I Pythonstudion får du lära dig de grundläggande begreppen och koncepten som man behöver i all textbaserad programmering. Detta spår är rekommenderat för dig som redan testat på Scratch och annan blockprogrammering men det är absolut inget krav.

Varje lägerspår är modulbaserat vilket betyder att undervisningen kommer dels bestå av genomgångar av olika koncept och dels av att deltagarna arbetar självständigt med egna projekt och får hjälp av ledare. Detta möjliggör att deltagare på olika nivåer kan delta i samma lägerspår och deltar i gemensamma genomgångar baserat på behov.


För bokning eller frågor, kontakta Bromma IF eller besök deras hemsida