Digitala Veckan x Hello World! on Tour

Skapa digitalt med Hello World!

Vi gör ännu ett digitalt stopp med Hello World! on Tour, och denna gången stannar vi på Digitala Veckan. Vi samlar barn och unga från hela Sverige för att under en eftermiddag inspireras, prova och utforska digitalt skapande. Inga förkunskaper krävs – en utmärkt chans för någon att testa digitalt skapande för första gången!

Tid: Torsdagen den 19 november kl 16.30-18.00
Målgrupp: 8-18 år
Kostnad: Gratis
Plats: Vi kommer att använda Zoom som verktyg för det digitala mötet, länken mottar du strax innan eventet sätter igång via mailadressen som du uppger vid anmälan.
Anmälan: Via länk nedan. Antalet platser är begränsade.

Anmälan har nu stängt!

Förberedelser: Du behöver tillgång till en dator med internet där du kan koppla upp dig till vår Zoom-länk som sänds ut strax innan eventet startar. Vi rekommenderar att du har ett headset eller hörlurar med mikrofon så att vi kan kommunicera med dig, det är också en fördel om du har en webbkamera så att vi bättre kan förstå dina behov.

Varmt välkomna!

Vill du som vuxen delta tillsammans med ditt barn som stöd i detta event så föreslår vi att du är med i bakgrunden av ditt barns dator. Skriv gärna en kommentar i slutet av denna anmälan, om du eller någon annan vuxen planerar att vara med som stöd.

Vad är Digitala Veckan?

Digitala veckan är en mötesplats för hållbar konkurrenskraft, och just i år bjuds det på en digital festival där man enkelt kan följa deras event direkt från deras webbsida.

Läs mer om Digitala Veckan här!