Nominera till stipendieprogrammet!

Nominera en stjärna

Här kan du nominera en person som du tycker borde få vara med i stipendieprogrammet. Du ger en kort motivering och anger kontaktuppgifter till en vårdnadshavare som vi kan kontakta för att ta vidare deras ansökan till programmet.

Nominera en grupp stjärnor

Om du har kontakt med en grupp av barn eller ungdomar som du tycker ska få en chans att upptäcka möjligheter med digitalt skapande, kan du också nominera dom som en grupp! Här väljer du om du ska stå som kontaktperson till gruppen eller om du uppger kontaktuppgifter till deras vårdnadshavare direkt.

Vi ber dig att kolla med de du nominerar och deras vårdnadshavare så att det är okej att du ger deras kontaktuppgifter till oss.

Nomineringen stänger den 31 mars 2021.

Vad ingår i Stipendieprogrammet?

Med ett stipendium hos Hello World! kan du som är mellan 8-18 år utforska digitalt skapande kostnadsfritt i ett helt år. T.ex. kan du lära dig att skapa din egen hemsida eller varför inte bygga ditt eget spel?! Stipendiet är giltigt mellan 1 juni 2021 och 31 maj 2022 & innefattar:

  • Ett års deltagande på Hello World!s Meetups (digitala eller fysiska)
  • En lägervecka på Hello World! Camp 2021. Som junior kan du boka in dig på en veckas dagläger och som ungdom kan du välja om du vill gå på en veckas dagläger eller övernattningsläger.
  • En kickoff där du får träffa andra stipendiater (planerad att ske senare i vår).
  • Roliga möjligheter att vara med och sprida ordet om Hello World! och digitalt skapande.