Instifta Hello World!-stipendier

Vill du eller ditt företag möjliggöra för fler barn och unga att upptäcka digitalt skapande?

Med varje stipendium tänder ni fem digitala stjärnor. En utvald stipendiat blir er digitala ambassadör och ytterligare fyra barn och unga, som annars inte hade haft möjlighet att åka på läger, kan delta i vår verksamhet tack vare reducerade avgifter. Att instifta stipendier är ett konkret, personligt och effektivt sätt att investera i social hållbarhet.

Vad innebär ett Hello World!-stipendium?

Med varje stipendium tänder ni fem digitala stjärnor. En utvald stipendiat blir er digitala ambassadör och ytterligare fyra barn och unga, som annars inte hade haft möjlighet att åka på läger, kan delta i vår verksamhet tack vare reducerade avgifter.

Ni får synlighet på vår hemsida och i sociala medier som instiftare av stipendier. Ni får också en personlig och konkret möjlighet att visa hur ni arbetar med social hållbarhet genom att lyfta era stipendiater i nyhetsbrev, sociala medier, på interna events, i rapporter, intranät mm. Ni får möjlighet att kontakta stipendiaterna – era digitala ambassadörer – och får efter sommarlägret ett kommunikationskit med bilder och citat.

Kostnaden för att instifta ett Hello World!-stipendium är 25 000 kr och med denna sponsring blir ni också Hello World! Supporting Partner. Beroende på hur många stipendier ni instiftar så kan ni även bli Associate, Main eller Star Partner och göra ännu större avtryck på den digitala stjärnhimlen!

Hur fungerar det?

Ni bestämmer hur många stipendier ni vill instifta per år, till vilken målgrupp ni vill att stipendierna ska riktas och hjälper till att sprida information om era stipendier.

Ni kan också välja att inte dela ut stipendierna i ert namn, utan anonymt, och då delas de istället ut som allmänna Hello World!-stipendier.

Vi har en gemensam ansökan för alla stipendier och Hello World! sköter hela ansökningsprocessen. Vi informerar och uppmuntrar barn och ungdomar att söka stipendium såväl via våra sociala media som via information till skolor och med uppsökande verksamhet. Vi delar ut stipendierna under våren, fram till sommarlägret.

Fakturering sker vid instiftande av stipendium. Vårt stipendieprogram löper årsvis och era stipendier förnyas automatiskt årligen om inte abonnemanget sagts upp den 31 augusti.

Redo?

Fyll i formuläret nedan eller kontakta Maria Arneng, för att instifta stipendier.

Instifta stipendier här

Har du frågor? Kontakta vår generalsekreterare Maria Arneng.