Hello World! Meetup Syd – Nyhet för 2020!

Hello World! Meetup är till för dig som vill utforska digitalt skapande, oavsett om du är helt ny till det eller testat förut! Våra meetups hålls på helger, hos våra partnerföretag i Malmö och Lund. Det är en fin bra chans för barn och unga att komma till nya miljöer, inspireras och se hur en arbetsplats kan se ut!

Alla våra aktiviteter leds av våra ledare, som är studenter från högskolor och universitet och brinner för att inspirera andra och lära ut!

16-17 maj

Premiärhelg

Vi firar premiären för Hello World! meetupverksamhet i Syd med två heldagar av av digitalt skapande! Här får du testa på fyra olika former av digitalt skapande, i våra populära studios, hos vår partner Capgemini (Malmö).

Juniorer (f. 2009-2012) – Som junior får du testa på vår Scratchstudio, Kodstudio Minecraft, Pythonstudio och Rymdstudio!
Ungdomar (f. 2002-2008) – Som ungdom får du testa på Pythonstudio, Webbstudio, Rymdstudio och Spelstudio Unity.

Boka Premiärhelg

Söndagar kl 13-16

Meetups under våren

På grund av covid-19-situationen i Sverige, kommer vi inte att hålla några fysiska meetups i Syd under april månad. Ni är varmt välkomna att testa på digitalt skapande vid någon av våra digitala meetups!

Våra studios på meetups

Läs mer om våra studios som finns att välja mellan.

Frågor?

Mer information om våra meetups hittar du under Meetup. Har du ännu fler frågor gällande våra meetups? Svar på våra vanligaste frågor finns samlade under FAQ.