Hello World! Sportlovsmeetups

Två helger fullspäckade med digitalt skapande

Vi vill ge alla Sveriges barn och unga chansen att under en helg på höstlovet få utforska något nytt inom världen av digitalt skapande! På våra digitala lovmeetups samlas ledare och deltagare från hela Sverige för att tillsammans utforska någon av våra studios under en intensiv helg.

Hello World! Sportlovsmeetups pågår digitalt under sportlovets helger – den 20-21 feb och den 27 okt-28 feb. Varje helg består av två helspäckade dagar fulla med digitalt skapande.

Boka din plats 

Digitalt skapande för alla

Från starten har det varit superviktigt att Hello World! är till för alla barn och ungdomar.

  • Alla ska ha råd – därför baseras avgiften på hushållets inkomst.
  • För hela Sverige – vi kommer att köra meetups online parallellt med, om läget tillåter det, fysiska events Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö.
  • Samma förutsättning oavsett kön – vi jobbar aktivt för att alla ska trivas hos oss och för att skapa en jämn könsbalans (därför reserverar vi hälften av platserna åt tjejer och annan könsidentitet).
  • Från nybörjare till avancerat – vi har ett stort utbud av studios att välja mellan så att det ska finnas något för alla!

Våra ledare

Våra härliga ledare pluggar på tekniska program och står för inspiration och att vara fina förebilder för våra barn och ungdomar. Våra ledare är noggrant utvalda för att ha den rätta ”Hello World!”-andan och för att kunna inspirera och lära ut digitalt skapande på bästa sätt!

Välj en studio som passar dig

Vad tycker du är roligt, vad vill du upptäcka, vad drömmer du om att bli? Vi har många olika studios så att det ska finnas något för alla.

Nytt på våra lovsmeetups är spåret ”Prova på digitalt skapande” – för er som är med på våra meetups för första gången och har svårt att välja bara en studio! På detta spår får man testa fyra olika studios tillsammans med andra barn och unga som också är med för första gången.

Läs mer om våra studios här.

Såhär såg det ut på våra digitala sommarlovsmeetups!

Datorer och programvara

Vi hoppas att du har tillgång till en dator eller kan låna en av någon i din omgivning för att kunna delta online.

Inför meetupen, förbereder du dig genom att ladda ner de program som vi kommer att använda i studion. Vi har guider som hjälper dig att hitta rätt!

Frågor?

Vi har samlat några frågor och svar här. Om du inte hittar svaret på din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss.

Boka Sportlovsmeetup 2021

Inför bokningen

  • Vilken studio ska vi välja? Läs mer och våra olika Studios och om de har några förkunskapskrav.
  • Hur fungerar de inkomstbaserade avgifterna? Läs mer om våra Meetupavgifter. Lägre avgifter erbjuds automatiskt när du bokar men bara om du ansökt om reducerad avgift för barnet på Mina Sidor innan du bokar.
  • Om du är antagen till stipendieprogrammet deltar du på meetups utan kostnad.
  • När du bokat behöver du gå vidare genom att ”gå till kassa” och välja hur och när du vill betala via Klarna. Detta steg behöver du göra inom 72 h för att din bokning ska bekräftas.
  • Läs igenom våra Köpvillkor, vår Personuppgiftpolicy och våra Trivselregler.
  • Fullbokat? Ställ dig i kö på den studio ni vill gå. Vi gör vårt bästa att ordna fler platser så att alla kan vara med.

Boka här

Bokningen till våra digitala sportlovsmeetups 2021 öppnar den 27 januari.

  Platser kvar
  Fåtal platser kvar
  Fullbokat

Hämtar lägerveckor

Våra meetups anordnas i samarbete med Sensus studieförbund.