ONLINE

Hello World! Workshops

Hello World! Meetup är till för dig som vill utforska digitalt skapande, oavsett om du är helt ny till det eller har testat förut. På våra online-meetups möts deltagare och ledare från hela Sverige och lär sig något nytt!

Som värdar för våra meetups har vi våra kära partners – på denna sida ser du vilka Partners som är värdar för vårens meetups och vilka workshops du som deltagare kan välja mellan!

En workshop är ett perfekt första steg för att testa någon av våra studios – välkommen! Om du vill fördjupa dig inom någon av våra studios rekommenderar vi våra Meetupserier eller våra Lovmeetups.

Premiär för Microsoft teams på meetupen den 18 april

Den 18 april är Microsoft värd för helgens meetup! Inte nog med det – vi kommer också att gå över till Microsoft teams istället för Zoom på meetupen.

Det vill ni inte missa!

Prova på appdesign med Capgemini den 25 april

Den 25 april är Capgemini värd för helgens meetup och ger dig möjlighet att testa på appdesign i deras egna workshop!

I workshopen ”Designa en app” får du testa på UX design och lära dig hur man kan använda färg och form för att skapa en bra app med fokus på användarens upplevelse.

Säg hej till Atlas Copco den 2 maj

Den 2 maj har turen kommit till Atlas Copco att vara värd för helgens meetup!

Ta reda på vad Atlas Copco gör, hitta nya vänner och testa på något spännande inom digitalt skapande. Kanske vill du testa att bygga ditt eget hur i Minecraft eller utforska matematikens oändliga värld?

EY välkomnar dig den 9 maj

Den 9 maj är det dags för vår partner EY att hålla i söndagens meetup!

Den här söndagen kan du testa på att programmera i Scratch, skapa din egna emoji i Imagilabs eller testa på speldesign i Spelstudio by King.

 

Serieavslut med Mycronic den 16 maj

Den 16 maj avslutas vår meetupserie med ett besök från veckans värd Mycronic! Här får alla deltagare som har tagit sig igenom de fem serietillfällena chansen att visa upp vad de har skapat.

Hoppas vi ses där!

 

En dag på Meetup Online ⭐️

12:30 Välkomna att ansluta via länken ni fått skickade till er! Vår Meetupvärd kommer att ta emot er allt eftersom ni ansluter.
12:50 Anslut innan denna tid så att vi hinner välkomna er och dela upp er i digitala rum.
13:00 Nu kommer alla att skickas vidare till mindre grupper med en ledare och max 5-6 deltagare per grupp.
14:15 Paus! Även digitala meetups behöver pauser. Här kan du passa på att gå på toaletten. Vi kör också gemensam fika framför skärmen och en pausaktivitet för den som vill.
14:25 Dagens Företagspartner säger hej till alla och berättar kort om vad de jobbar med och varför.
14:30 Vi fortsätter skapandet i de mindre studiogrupperna igen och utvärderar innan vi avslutar i grupperna.
15:40 Avslutning med alla: vi avslutar med ett gemensamt quiz i Mentimeter. Digitala priser utlovas till vinnarna!
16:00 Tack för idag!

Sugen på fler workshops?

Vi kommer öppna fler meetupdatum med workshops den 23 maj och 30 maj. Hör gärna av dig till oss om du har ett särskilt önskemål kring tema eller innehåll för en framtida workshop.

Boka Meetup Workshop

Inför bokningen

  • Vilken studio ska vi välja? Läs mer och våra olika Studios och om de har några förkunskapskrav, programvara och eventuell datorprestanda.
  • Hur fungerar de inkomstbaserade avgifterna? Läs mer om våra Meetupavgifter. Lägre avgifter erbjuds automatiskt när du bokar men bara om du ansökt om reducerad avgift för barnet på Mina Sidor innan du bokar.
  • Om du är antagen till stipendieprogrammet deltar du på meetups utan kostnad.
  • När du bokat behöver du gå vidare genom att ”gå till kassa” och välja hur och när du vill betala via Klarna. Detta steg behöver du göra inom 72 h för att din bokning ska bekräftas.
  • Läs igenom våra Köpvillkor, vår Personuppgiftpolicy och våra Trivselregler.
  • Fullbokat? Ställ dig i kö på den studio ni vill gå. Vi gör vårt bästa att ordna fler platser så att alla kan vara med.

Är du redo att Boka in dig?

Bokningen till våra workshops 28 mars, 25 april, 2 maj och 9 maj öppnar den 3 mars kl 12.00 och stänger onsdagen kl.12 innan relevant workshop-söndag.
Om du hellre vill gå en hel serie och fördjupa dig inom någon av våra studios så rekommenderar vi våra Meetupserier och Lovmeetups.

  Platser kvar
  Fåtal platser kvar
  Fullbokat

Hämtar lägerveckor