Hello World! Meetup Växjö

Hello World! Meetup är till för dig, 8-18 år, som vill prova på digitalt skapande för första gången, eller för dig som redan kommit en bit på vägen och kanske redan varit på ett läger med Hello World!. Varje gång finns ett antal meetupspår från våra olika Studios att välja mellan.

Hello World! Meetup äger rum hos olika partnerföretag i Växjöområdet på söndagar klockan 13-16. Fika ingår.

NYHET! Prova på – första tillfället är gratis!

DATORER OCH PROGRAMVARA

Till Hello World! Meetup tar du med dig egen bärbar dator och du behöver i förväg ha installerat rätt program för det meetupspår du valt.
Vi har också några lånedatorer som kan bokas av de som inte har möjlighet att ordna egen dator.  OBS! Våra lånedatorer fungerar endast för Scratch, Python, Lua/Minecraft, Matteverkstad och Webb!

 

SCROLLA NED FÖR ATT LÄSA MER OM:

Meetupspår      Avgifter     Boka Meetup

 

Meetups våren 2019:

  • 27/1 Fortnox
  • 17/2 Visma
  • 17/3 Sensus
  • 7/4 Södra Skogsägarna
  • 28/4 Visma

Vårens sista tillfälle har nu varit och vi tackar ödmjukast, alla involverade, för denna vår. På återhörande!

Våra studios och meetupspår

På varje meetup erbjuds ett urval av lektioner från våra olika Studios.

Läs mer om våra meetupspår så hittar du säkert något som passar dig. Är du osäker på vilket spår som passar dig kan du ta hjälp av vår meetupkarta.

Föräldrar

När vi har möjlighet, erbjuder vi föräldrar att köpa egen biljett och vara med på den första lektionen i Scratch 1 eller Python 1 tillsammans med sina barn. I övriga spår har vi enbart plats för barnen/ungdomarna, och av säkerhetsskäl tillåter vi heller inte vuxna i lokalerna. Du lämnar alltså  av ditt barn hos oss innan kl. 13:00 och hämtar sedan upp ditt barn igen klockan 16:00.

Läs mer om våra Meetupspår!

Meetupavgifter

Tack vare stöd från våra Hello World! Partners kan vi ha inkomstbaserade avgifter så att alla har råd att vara med!

Läs mer

Boka plats på Meetup i Växjö

I bokningstabellerna nedan ser du kursutbudet för respektive kommande bokningsbar meetup.
Vi har inte möjlighet att ta emot föräldrar utöver de som anmält sig till föräldraworkshops när dessa förekommer.

DU BOKAR:
  • Typ av biljett – med egen dator eller lånedator (OBS! Lånedatorer är främst till för nybörjare och fungerar endast för vissa meetupspår)
  • Spår – läs mer om våra meetupspår. Glöm inte att kolla om du behöver några förkunskaper till spåret du vill gå!
AVGIFT & BETALNING
  • Läs mer om våra meetupavgifter. Lägre avgifter erbjuds automatiskt när du bokar men bara om du ansökt om reducerad avgift för barnet på MINA SIDOR innan du bokar.
  • Du betalar genom att välja ”gå till kassa” och kommer då till Klarnas betallösning och väljer där när och hur du önskar betala. Har du inte gått vidare till Klarna och slutfört köpet inom 24 timmar tas bokningen bort automatiskt.
  • Meetupavgift återbetalas ej. Vid avbokning i god tid innan meetup kan det dock ibland finnas möjlighet att flytta bokningen till ett annat tillfälle som har öppnat för bokning. Mer info i våra köpvillkor.

NYHET! Prova på – första tillfället är gratis!

REDO?

Vet du vilken typ av biljett och vilket meetupspår du vill boka? Har du läst igenom våra Köpvillkor vår Personuppgiftpolicy och våra Trivselregler så att du är redo att godkänna dessa? Då är du redo att klicka på ”Till bokningen” för aktuell Meetup!

FULLBOKAT?

Finns det ingen plats med den biljett eller till det spår ni önskar boka? Ställ dig i kön genom att trycka på ”Ställ mig i kön” under aktuell meetup. Blir det någon plats över kommer vi att höra av oss till er.

Våra meetups anordnas i samarbete med Sensus studieförbund.

KOMMANDE MEETUPS OCH KURSUTBUD
  Platser kvar
  Fåtal platser kvar
  Fullbokat

Hämtar översikt