Hello World! Höstlovsmeetup

En helg full av digitalt skapande! 31 okt-1 nov

Vi vill ge alla Sveriges barn och unga chansen att under en helg på höstlovet få utforska något nytt inom världen av digitalt skapande! På våra höstlovsmeetups samlas vi, ledare och deltagare från hela Sverige, fysiskt och digitalt för att tillsammans utforska någon av våra studios under en intensiv helg.

Hello World! Höstlovsmeetup kommer att ske parallellt i fyra städer – Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö – samt online för den som bor på annan ort eller av annan anledning föredrar att delta hemifrån.

Alla är välkomna – juniorer som ungdomar mellan 8-18 år!

Bokningen till våra Höstlovsmeetups 2020 öppnar 2 sep kl 12.00. Ett par veckor innan öppningen kommer det att finnas mer detaljer kring helgerna – varmt välkomna att kika in här igen då!

Anmäl intresse

Digitalt skapande för alla

Från starten har det varit superviktigt att Hello World! är till för alla barn och ungdomar.

  • Alla ska ha råd – därför baseras avgiften på hushållets inkomst.
  • För hela Sverige – vi kommer att köra meetups online parallellt med, om läget tillåter det, fysiska events Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö.
  • Samma förutsättning oavsett kön – vi jobbar aktivt för att alla ska trivas hos oss och för att skapa en jämn könsbalans (därför reserverar vi hälften av platserna åt tjejer och annan könsidentitet).
  • Från nybörjare till avancerat – vi har ett stort utbud av studios att välja mellan så att det ska finnas något för alla!

Våra ledare

Våra härliga ledare pluggar på tekniska program och står för inspiration och att vara fina förebilder för våra barn och ungdomar. Våra ledare är noggrant utvalda för att ha den rätta ”Hello World!”-andan och för att kunna inspirera och lära ut digitalt skapande på bästa sätt!

Välj en studio som passar dig

Vad tycker du är roligt, vad vill du upptäcka, vad drömmer du om att bli? Vi har många olika studios så att det ska finnas något för alla.

Info om vilka studios som vi kommer att erbjuda i Stockholm, Göteborg, Växjö, Malmö och Online kommer upp i augusti.

Anmäl intresse här, så påminner vi dig när det är dags att boka!

powered by Typeform

Datorer och programvara

Om du kommer delta fysiskt i någon av våra meetupstäder väljer du vid anmälan om du vill låna en dator av oss.

Om du deltar online behöver du ha en egen dator hemma med rätt program installerade för den studio du ska gå. Vi har guider som hjälper dig att hitta rätt!

Frågor?

Vi har samlat några frågor och svar här. Om du inte hittar svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss.

Information i samband med bokningen

  • Läs mer om våra Meetupavgifter. Lägre avgifter erbjuds automatiskt när du bokar men bara om du ansökt om reducerad avgift för barnet på Mina Sidor innan du bokar.
  • Antagen till stipendieprogrammet? Då deltar du på sommarlovsmeetups utan kostnad.
  • Du betalar genom att välja ”gå till kassa” och väljer sedan hos Klarna när och hur du önskar betala. Har du inte gått vidare till Klarna och slutfört köpet inom 72 timmar tas bokningen bort automatiskt.
  • Läs igenom våra Köpvillkor, vår Personuppgiftpolicy och våra Trivselregler.
  • Fullbokat? Ställ dig i kö, så ska vi försöka ordna fler platser!

Våra meetups anordnas i samarbete med Sensus studieförbund.