HELLO WORLD! MEETUP

Göteborg

Välkommen till Hello World! Meetup i Göteborg! Här arrangerar vi fysiska träffar hos våra Partners i Göteborg. Träffarna är för alla barn och unga som vill utforska och utvecklas inom digitalt skapande, oavsett tidigare erfarenhet.

31 OKTOBER

Halloween-meetup

På Halloween kommer vi att anordna en meetup i Göteborg tillsammans med vår partner Knowit! Varmt välkomna att komma och delta i en ”Prova på”-workshop i någon av våra studios! Workshopen hålls av våra ledare, som är studenter från högskolor och universitet och brinner för att inspirera andra och lära ut!

Inte nog med det, det är dessutom Halloween-tema så kom utklädd om du vågar 👻

Cybercom är nu en del av Knowit – ett nordiskt powerhouse för hållbara digitala lösningar. Läs mer här.

PROGRAM

12:45 Välkomna in i entrén där våra ledare möter upp er
13:00 Meetupvärd hälsar alla välkomna!
13:05 Nu kör studios igång! Alla deltagare följer med sin ledare in till ett mindre rum. Varje grupp har ca 6-8 deltagare.
14:15 Paus och fika!
14:30 Vi fortsätter med studios!
15:30 Dags att utvärdera dagen
15:40 Avslutning med alla: vi avslutar med ett gemensamt quiz i Mentimeter. Priser utlovas till vinnarna!
16:00 Tack för idag!

Boka här ↓

Bokningen öppnar 22/9 kl 12:00.

Våra mellan våra olika studios

Läs mer om våra studios som finns att välja mellan. Här kan du också se vilka studios som kräver förkunskaper och vilken programvara du behöver ladda ner inför meetup-tillfället.

Frågor?

Mer information om våra meetups hittar du här. Har du ännu fler frågor gällande våra meetups? Svar på våra vanligaste frågor finns samlade under FAQ.

Lånedator

Har du inte möjlighet att använda en egen dator kan du i förväg boka lånedator av oss (detta gäller bara på våra fysiska meetups). Bokning av lånedator sker i samband med att du bokar din meetup.

Boka Halloween-meetup

Inför bokningen

  • Vilken studio ska vi välja? Läs mer och våra olika Studios och om de har några förkunskapskrav.
  • Hur fungerar de inkomstbaserade avgifterna? Läs mer om våra Meetupavgifter. Lägre avgifter erbjuds automatiskt när du bokar men bara om du ansökt om reducerad avgift för barnet på Mina Sidor innan du bokar.
  • Om du är antagen till stipendieprogrammet deltar du på meetups kostnadsfritt.
  • När du bokat behöver du gå vidare genom att ”gå till kassa” och välja hur och när du vill betala via Klarna. Detta steg behöver du göra inom 72 h för att din bokning ska bekräftas.
  • Läs igenom våra Köpvillkor, vår Personuppgiftpolicy och våra Trivselregler.
  • Fullbokat? Ställ dig i kö på den studio ni vill gå. Vi gör vårt bästa att ordna fler platser så att alla kan vara med.

Våra meetups görs i samarbete med Studioförbundet Sensus.

Boka här

  Platser kvar
  Fåtal platser kvar
  Fullbokat

Hämtar lägerveckor