Hello World! Meetup

Våra meetups finns för att vi tycker att det är viktigt att få utlopp för sina intressen och upptäcka nya områden av digitalt skapande året runt. Vi arrangerar meetups i samarbete med våra Partners som står för inspiration från arbetslivet. Vi ses både digitalt och fysiskt på helger, på söndagseftermiddagar och under hela helger på skollov.

Serier innebär att du djupdyker i en av våra studios under fem meetups i rad. Innehållet i varje steg bygger då vidare på stegen före och avslutas ofta med ett mindre eget projekt med de nya kunskaperna.

Lovmeetups är som ett miniläger under en helg i anslutning till skollov. Innehållet under en sån här helg motsvarar en serie och du väljer även här vilken studio du vill gå under helgen.

Workshops är enskilda tillfällen som du anmäler dig till helt fristående. Hit kan du komma när du vill testa på något nytt! Några av våra workshops har förkunskaper från våra studios och vissa är helt för nybörjare.

 

Skrolla ner för att läsa mer och boka.

Alla ska ha råd

Tack vare stöd från våra Hello World! Partners kan vi ha inkomstbaserade avgifter – Få att alla ska ha råd!
För att få reducerad avgift behöver du ansöka om det på Mina Sidor om du inte gjorde det när du registrerade dig.

Se prislistan

ONLINE

Workshops

Förutom meetupserier och lovmeetups har vi också workshops där du kan prova på någon av våra studios eller utforska ett nytt tema inom digitalt skapande med oss under en inspirerande eftermiddag!

Bokningen för respektive datum stänger onsdag kl 12.00 samma vecka.

Läs mer och boka

ONLINE

Meetupserier

När du anmäler dig till en meetupserie så anmäler du dig till fem söndagar i ett klick! Varje tillfälle bygger vidare på föregående tillfälle och du följer samma grupp genom hela serien.

Läs mer och boka

ONLINE

Lovsmeetups

Vi vill ge alla Sveriges barn och unga chansen att under en helg på lovet få utforska något nytt inom världen av digitalt skapande! På våra lovsmeetups samlas vi digitalt, ledare och deltagare från hela Sverige, för att tillsammans utforska någon av våra studios under en lördag och söndag.

Vi kommer öppna fler lovmeetups i höst.

 

Läs mer

Datorer och programvara

Om du ska använda din egen dator på en meetup behöver du i förväg ha installerat rätt program. Har du inte möjlighet att använda en egen dator kan du i förväg boka lånedator av oss. Detta kan du endast göra för fysiska meetups.

Hitta rätt programvara

Frågor?

Vi har samlat några frågor och svar här. Om du inte hittar svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss.

Trivselregler

För att alla ska ha en säker och bra vistelse hos oss på lägret har vi gemensamma trivselregler som alla som vistas på lägret måste följa. Vi vill att alla läser igenom dessa noga hemma inför lägret.

Läs våra Trivselregler

Nyfiken på fler meetups? Anmäl ditt intresse i formuläret nedan, så skickar vi ett mail när vi öppnat bokningen till fler meetups!