Hello World! Meetup

Vi tycker att det är viktigt att få utlopp för sina intressen och upptäcka nya områden av digitalt skapande året runt – därför arrangerar vi meetups under helger och skollov! Träffarna sker både digitalt och fysiskt och arrangeras i samarbete med våra Partners.

Varmt välkomna att utforska digitalt skapande i någon av våra studios tillsammans med oss!

Boka meetup här ↓

Välj mellan våra olika studios

Vad tycker du är roligt, vad vill du upptäcka, vad drömmer du om att bli? Vi har många olika inriktningar på våra studios, så att det ska finnas något för alla! De flesta av våra studios finns både som ”Prova på” och som längre kurs. Utbudet kan skilja sig mellan våra olika meetups.

Läs mer om våra studios

Ett tillfälle eller längre kurser

Prova på (workshop)

Våra ”prova på”-workshops är fristående tillfällen som är perfekta om du vill testa något nytt men inte riktigt vet vad. De flesta av våra workshops är för nybörjare, men vissa bygger vidare på någon av våra andra studios och kräver att man har gått den först.
Längd: 3 timmar

En serie av meetups

Om du anmäler dig till en serie så anmäler du dig till en kurs med fem träffar. Här lär du dig och skapar i en av våra studios under fem meetups i rad, där varje tillfälle bygger vidare på de tidigare. En serie avslutas ofta med ett mindre eget projekt där du använder dig av det du lärt dig i studion.
Längd: 5 x 3 timmar

Lovmeetups

Våra lovmeetups är som ett miniläger under höstlov, sportlov och påsklov. De består antingen av två heldagar eller fem halvdagar och motsvarar en meetupserie i kursinnehåll.
Längd: 2 x 7,5 timmar / 5 x 3 timmmar

Alla ska ha råd att vara med

Tack vare stöd från våra Hello World! Partners kan vi erbjuda avgifter baserade på hushållens inkomst. För att betala ett lägre pris behöver du ansöka om reducerade avgifter på Mina Sidor innan du bokar in dig till en meetup.

Datorer och programvara

Om du ska använda din egen dator på en meetup behöver du i förväg ha installerat rätt program. Har du inte möjlighet att använda en egen dator kan du i förväg boka lånedator av oss (detta gäller bara på våra fysiska meetups).

Våra ledare

Alla våra aktiviteter leds av våra ledare, som är studenter från högskolor och universitet och brinner för att inspirera andra och lära ut!

📆 Meetups under hösten 2021

ONLINE: ”Prova på”-workshops 14/11, 28/11, 12/12
ONLINE: Höstlovsmeetup 1/11-5/11
SYD: Halloweenmeetup 30/10
GÖTEBORG: Halloweenmeetup 31/10
STOCKHOLM: Halloweenmeetup 31/10

Vill du få info om meetups?

Anmäl intresse här så kontaktar vi dig när vi öppnar anmälan för nya meetups!

Intresseanmälan →