Hello World! Meetup

Hello World! Meetup är ett tillfälle för dig som vill utvecklas inom digitalt skapande, oavsett om du är nybörjare eller van programmerare. Våra meetups hålls hos något av våra partnerföretag på söndagar kl 13-16 med en fikapaus i mitten. Vi har åldersindelning: juniorer (8-11) och ungdomar (12-18), för att bättre kunna anpassa våra studios.

Våra meetups finns för att vi tror att det är viktigt att få utlopp för sina intressen hela året. Vi försöker alltid ha ett så brett utbud som möjligt, för att alla ska hitta något som passar just dem. Både våra workshops och serier leds av våra duktiga ledare.

Bokningen för höstens meetups öppnar 2 september kl 12.00.

Hello World! Luciameetup 🕯

Save the date! Som mysig avslutning på Meetupåret kommer vi att ordna en digital luciameetup den 13 december.

Mer information och bokning kommer inom kort!

Hello World! Höstlovsmeetup

Vi vill ge alla Sveriges barn och unga chansen att under en helg på höstlovet få utforska något nytt inom världen av digitalt skapande! På våra höstlovsmeetups samlas vi digitalt, ledare och deltagare från hela Sverige, för att tillsammans utforska någon av våra studios under en intensiv helg.

Datum: 24-25 okt & 31 okt-1 nov

Läs mer

Hello World! Meetup Online

På Meetup Online möts deltagare och ledare från hela Sverige och lär sig något nytt. Meetupsen sker över videolänk, med uppstart och avslut i storgrupp, och sen studiogrupper med max 5-6 deltagare per grupp.

Under hösten 2020 kommer vi att erbjuda meetups online fem söndagar efter höstlovet: 8/11, 15/11, 22/11, 29/11 och 6/12.

Läs mer och boka

Meetupserier

När du anmäler dig till en meetupserie så anmäler du dig till fem meetups på en gång. Som vanligt väljer du mellan våra populära studios, Webbstudion, Pythonstudion, 3D-studion och många fler. Våra serier består av fem steg som bygger vidare på varandra och du följer samma grupp genom hela serien.

När du gått färdigt en serie kan du antingen fortsätta med en fortsättningskurs eller pröva någon av våra andra studios.

Läs mer och boka

Datorer och programvara

När du tar med dig din egen dator till en meetup, behöver du i förväg ha installerat rätt program. Har du inte möjlighet att ta med din egen dator kan du i förväg boka lånedator av oss.

Hitta rätt programvara

Frågor?

Vi har samlat några frågor och svar här. Om du inte hittar svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss.