Hello World! Meetup

Våra meetups finns för att vi tycker att det är viktigt att få utlopp för sina intressen och upptäcka nya områden av digitalt skapande året runt. Vi arrangerar meetups i samarbete med våra Partners som står för inspiration från arbetslivet. Vi ses både digitalt och fysiskt på helger, på söndagseftermiddagar och under hela helger på skollov.

Boka nu! Du kan redan nu boka in dig till vårens första Meetupserie.

Bokningen för vårens första serieomgång och workshops har öppnat! Bokningen för Sportlovsmeetups öppnar den 27 januari. Om du vill att vi kontaktar dig när det är dags kan du anmäla intresse.

ONLINE

Meetupserier

När du anmäler dig till en meetupserie så anmäler du dig till fem meetups i ett klick! Varje tillfälle bygger vidare på föregående tillfälle och du följer samma grupp genom hela serien.

Vårens första serie sker online och mellan 24/1-21/2.

Läs mer och boka

ONLINE

Workshops

Förutom meetupserier och lovmeetups har vi också workshops där du kan prova på någon av våra studios eller utforska ett nytt tema inom digitalt skapande med oss under en inspirerande eftermiddag!

Vårens första workshops sker online den 7 februari och den 14 februari.

Läs mer och boka

ONLINE

Sportlovsmeetups

Vi vill ge alla Sveriges barn och unga chansen att under en helg på lovet få utforska något nytt inom världen av digitalt skapande! På våra lovsmeetups samlas vi digitalt, ledare och deltagare från hela Sverige, för att tillsammans utforska någon av våra studios under en intensiv helg.

Sportlovsmeetups: 20-21 feb & 27 feb-28 feb

Bokningen för Sportlovsmeetups öppnar den 27 januari.  Anmäl intresse om du vill att vi kontaktar dig när det närmar sig!

Datorer och programvara

Om du ska använda din egen dator på en meetup behöver du i förväg ha installerat rätt program. Har du inte möjlighet att använda en egen dator kan du i förväg boka lånedator av oss. Kontakta oss för mer information om du vill anmäla ditt intresse för att låna en dator under våra online-aktiviteter.

Hitta rätt programvara

Frågor?

Vi har samlat några frågor och svar här. Om du inte hittar svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss.