Hello World! Meetup

Våra meetups finns för att vi tycker att det är viktigt att få utlopp för sina intressen och upptäcka nya områden av digitalt skapande året runt. Vi arrangerar meetups i samarbete med våra Partners som står för inspiration från arbetslivet. Vi ses både digitalt och fysiskt på helger, på söndagseftermiddagar och under hela helger på skollov.

Meetups som går att boka nu:

💫 En ny serieomgång med fem söndagar i rad mellan den 18 april – 16 maj!

💫 Prova-på workshops den 25 april, 2 maj och 9 maj.

 

Kommande bokningssläpp…

💫 Prova på workshops den 23 maj och 30 maj

💫 Sommarlovsmeetups v.24, v.31 & v.32

ONLINE

Workshops Nytt!

Förutom meetupserier och lovmeetups har vi också workshops där du kan prova på någon av våra studios eller utforska ett nytt tema inom digitalt skapande med oss under en inspirerande eftermiddag!

Vårens workshops sker online och kommer att hållas den 28 mars, 25 april, 2 maj och 9 maj. Bokningen för respektive datum stänger ondag kl 12.00 samma vecka.

Läs mer och boka

ONLINE

Meetupserier

När du anmäler dig till en meetupserie så anmäler du dig till fem söndagar i ett klick! Varje tillfälle bygger vidare på föregående tillfälle och du följer samma grupp genom hela serien.

Vårens andra serie pågår den 18 april, 25 april, 2 maj, 9 maj, 16 maj. Bokningen för serien har stängt.

Vi kommer öppna nya serier till hösten.

Läs mer

ONLINE

Lovsmeetups

Vi vill ge alla Sveriges barn och unga chansen att under en helg på lovet få utforska något nytt inom världen av digitalt skapande! På våra lovsmeetups samlas vi digitalt, ledare och deltagare från hela Sverige, för att tillsammans utforska någon av våra studios under en lördag och söndag.

I nuläget finns inga lovmeetups att boka.

 

Datorer och programvara

Om du ska använda din egen dator på en meetup behöver du i förväg ha installerat rätt program. Har du inte möjlighet att använda en egen dator kan du i förväg boka lånedator av oss. Kontakta oss för mer information om du vill anmäla ditt intresse för att låna en dator under våra online-aktiviteter.

Hitta rätt programvara

Frågor?

Vi har samlat några frågor och svar här. Om du inte hittar svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss.