Hello World! Meetup

Hello World! Meetup är ett tillfälle för dig som vill utvecklas inom digitalt skapande, oavsett om du är nybörjare eller van programmerare. Våra meetups hålls hos något av våra partnerföretag på söndagar kl 13-16 med en fikapaus i mitten. Vi har åldersindelning: juniorer (8-11) och ungdomar (12-18), för att bättre kunna anpassa våra studios.

Våra meetups finns för att vi tror att det är viktigt att få utlopp för sina intressen hela året. Vi försöker alltid ha ett så brett utbud som möjligt, för att alla ska hitta något som passar just dem. Både våra workshops och serier leds av våra duktiga ledare.

Hello World! Sommarlovsmeetup – Nyhet!

Vi vill ge alla Sveriges barn och unga chansen att under en sommarlovsvecka få utforska något nytt inom världen av digitalt skapande! På våra digitala sommarlovsmeetups samlas vi för att tillsammans med våra ledare och andra deltagare från hela Sverige utforska någon av våra studios. Det blir som en blandning mellan våra Camps och Meetup Online, med intensivt skapande under fem halvdagar i rad.

Läs mer och boka

Hello World! Meetup Online

På Meetup Online möts deltagare och ledare från hela Sverige och lär sig något nytt. Meetupsen sker över videolänk, med uppstart och avslut i storgrupp, och sen studiogrupper med max 5-6 deltagare per grupp.

I vår erbjuder vi båda serier och workshops på våra online-meetups!

Läs mer och boka.

Meetupserier

Hösten 2019 lanserade vi meetupserier i fem delar. Vad innebär detta? Jo, nu kan du anmäla du dig till fem söndagar i ett klick. På så sätt riskerar du inte att platserna kommande meetups tar slut, utan garanterar din plats direkt.

Som vanligt väljer du mellan våra populära studios, Webbstudion, Pythonstudion, 3D-studion och många fler. Våra serier består av fem steg som bygger vidare på varandra och du följer samma grupp genom hela serien. När du gått färdigt din serie blir nästa steg antingen att jobba vidare i Eget projekt eller hoppa på någon av våra andra studios!

Workshops

Kanske har du inte möjlighet att delta flera söndagar i sträck, eller så vill du bara prova på det digitala skapandet en gång till att börja med. Då kan du gå en av våra workshops. Flera av våra studios finns som fristående workshops, som du anmäler dig till per tillfälle.

Lovmeetup

På skolloven, såsom höstlov, sportlov och påsklov, anordnar vi ibland lovmeetups! Det är som en vanlig meetup, med en touch av miniläger. Meetupen sträcker sig över både lördag och söndag, 9.30–16.30. Två heldagar ägnas åt digitalt skapande och annat kul, och lunch + fika ingår båda dagarna! Du bokar lovmeetup på samma sätt som våra övriga meetups.

Datorer och programvara

När du tar med dig din egen dator till en meetup, behöver du i förväg ha installerat rätt program. Har du inte möjlighet att ta med din egen dator kan du i förväg boka lånedator av oss.

Frågor?

Vi har samlat några frågor och svar här. Om du inte hittar svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss.

Boka Meetups

Boka meetup online