Bli värd för Hello World! Meetup!

Vill ditt företag bli Hello World! Partner och bidra till att fler tjejer och killar i åldern 8-18 får upptäcka och utveckla kunskaper om digitala verktyg? Vill ni vara med och skapa framtidens digitala stjärnor och därmed bidra till att stärka Sveriges konkurrenskraft? Då har du hamnat rätt.


Vad innebär det att vara värd för ett Hello World! Meetup?
När ni är värd för en meetup fylls era lokaler en söndag av barn och ungdomar och våra ledare som är högskolestudenter. Meetupeventet döps med ert namn och ni syns i såväl vår marknadsföring som vid anmälan som inför alla som deltar på själva eventet!

Ni har också möjlighet att engagera era anställda som volontärer under meetup, och även att komplettera vårt kursutbud med egen workshop på spännande tema om ni så önskar!

I våra nuvarande meetupstäder Stockholm, Göteborg och Växjö står ni för värdskapet (lokaler, fika, 3 priser) och betalar en arrangemangsavgift på 20.000 kr per meetup och med denna sponsring blir ni också Hello World! Supporting Partner!
Våra Associate/Main/Star Partners betalar ingen arrangemangsavgtift och har förtur att vara meetupvärd.

Bli Founding Partner/Co-founder av Meetup på ny ort?
För att starta på en ny ort behöver vi en grupp av partners som tillsammans åtar sig att vara meetupvärd vid sammanlagt ca 30 tillfällen första året, medverka vid lansering, delfinansiera uppstarten med projektspecifik finansiering samtatt det finns stipendier riktade till regionen. Founding partners/Co-founders får extra synlighet vid rekrytering och utbildning av ledare samt lokalt ansvarig projektledare och vid marknadsföring av meetupprogram till hushåll med barn. För att vara Founding Partner för en ny region krävs att man är Main Partner samt att man är med och finansierar uppstarten med särskilt etableringsstöd.


Hur går det till?

Börja med att fylla i intresseanmälan nedan.

Därefter tar en av våra projektledare kontakt för att säkerställa att era lokaler fungerar för vårt meetupkoncept och bokar in ett lämpligt datum för er meetup.

Hello World! står för:

 • Marknadsföring av Meetup på hemsida och sociala medier
 • Deltagaradministration (kursutbud, biljettförsäljning inkomstbaserade avgifter 0-300 kr/deltagare, gruppindelning, utvärdering)
 • Meetupvärd – personalansvarig för Hello World! ledare
 • Ledare och utbildningskoncept
 • Lånedatorer (begränsat antal, bokas vid anmälan)

Värdföretaget står för:

 • Fika och tre priser till avslutande tävling
 • Marknadsföring av event i egna kanaler
 • Frivilligt: Möjlighet att presentera sig för deltagare och ledare ca 10 minuter
 • Frivilligt: Egen workshop på spännande tema för deltagare eller föräldrar
 • Frivilligt: Möjligt att stå för deltagaravgifter för tex anställda eller kunder. Faktureras i efterhand.
 • Lokaler kl 12-17, med platsansvarig person
  Era lokaler behöver ha välfungerande wifi och ventilation, samlingsplats med bildskärm och fikaställe för alla deltagare, samt minst 5 (gärna fler) konferensrum/utrymmen med projektor/bildskärm och med plats för minst 8 (gärna fler) deltagare i varje.

Arrangemangsavgift på 20.000 kronor faktureras när datum för meetup bokats in.

Enkelt, eller hur? Fyll i intresseanmälan nedan så kör vi!