Hello World! Camp

Hello World! Camp är till för barn och ungdomar 8-18 år som i en härlig lustfylld miljö vill upptäcka eller utvecklas inom olika former av digitalt skapande kombinerat med häftiga fritidsaktiviteter och fysisk aktivitet.

De 3 000 barn och ungdomar som hittills varit på våra läger gav snittbetyget 4,3 (av 5) och hela 93% är inspirerade att lära sig mer!


ALLA HAR RÅD ATT VARA MED!

Tack vare stöd från våra Hello World! Partners kan vi ha deltagaravgifter baserade på familjens inkomst och det finns massor av stipendier som ger helt fritt deltagande att söka! Våra partners ARROW och Microsoft ser dessutom till att alla får lånedatorer.


HELA SVERIGE (och resten av världen)!

Vår partner SJ bjuder på tågresan till och från lägret så att deltagare från HELA SVERIGE kan vara med!
Här träffar man kompisar från Sveriges alla län och många andra länder. 2018 hade vi deltagare från 19 av Sveriges 21 län och från länder som USA, Belgien, Norge, Finland och Schweiz!


LIKA MÅNGA TJEJER SOM KILLAR!

För oss är det självklart att framtidens digitala stjärnor består av lika många tjejer som killar – så vill vi ha det på våra läger. 2018 var hela 44% av våra övernattande deltagare tjejer! Och många av våra stipendier är riktade till just tjejer!


LÄGERSPÅR FÖR ALLA INTRESSEN!

Lägerspåren är fokuserade på olika former av digitalt skapande och anpassade för olika kunskapsnivåer. Spelutveckling, Digital musikproduktion, 3D-grafik  och Webbdesign står på menyn såväl som problemlösning i textbaserad programmering i Studio V och Studio X samt CAD 3D-print, elektrokontroller och kreativa projekt i Skaparstudion.

Vi erbjuder också kombinationer av olika former av digitalt skapande och möjlighet att ägna halva lägertiden åt Street dance, Golf, Ridning eller Multiaktivitet!


Våra läger anordnas i samarbete med Sensus studieförbund.


Hjälp oss gärna nå ut till fler barn och ungdomar!

 

Ladda ner vår lägerposter här!