Till dig som inte kommit med i första urvalet till Hello World! Stipendieprogram

Hej!👋

Vad roligt att du har skickat in din ansök till vår Hello World! stipendieprogram 2020. Vi har fått jättemånga ansökningar, och du har inte blivit antagen i första urvalet. Men du har fortfarande chansen att bli antagen i andra och tredje urvalet.

Vi vill fortfarande utforska och utvecklas inom digitalt skapande och ha massor oförglömliga upplevelser med dig!

Vad betyder urvalen?

Från 2020, har vi ändrat om Hello World! stipendieprogram så att vi gör urvalen i tre omgångar: i Februari, Mars och Maj. Det betyder att du som har ansökt inom dessa månaderna fortfarande har chansen till att bli antagen och med det bli en Hello World!-Ambassadör.

Boka Hello World! Camp så länge?

Du som fortfarande är väldigt sugen på att boka in dig på någon av våra hello World! camp i Stockholm, Göteborg eller Syd är du mer än välkommen att göra det ändå.

Medlem? Boka Hello World! Camp HÄR.

Inte medlem? Bli medlem i Hello World! HÄR.

Vad händer om jag blir antagen i ett senare urval?

Om du, när du får besked att du har blivit antagen, redan har bokat in dig på Hello World! Camp gör vi en återbetalning på lägeravgiften.

Du kan också vänta med att boka in dig och hoppas på att du blir antagen. Det kommer fortfarande att finnas platser kvar till lägret när alla fått besked om programmet, även om vissa studios/kombos kan ha tagit slut vissa veckor.

Visste du?

Att vi förutom att erbjuda ett Stipendieprogrammet också med hjälp av våra partner har möjlighet att ha olika lägeravgifter beroende på hushållets inkomst. När du har blivit medlem kan du ansöka om reducerad avgift på Mina Sidor.

Frågor?

Om du har frågor eller behöver hjälp så är det bara att maila info@helloworld.se!