Visma och Hello World! gör meetup i Växjö den 15 oktober!


Studenter från KTH, Linnéuniviersitet och Teknikum går ihop för att inspirera barn och ungdomar i Växjö att skapa med kod tillsammans med Hello World!s partner Visma.

Under Hello World! meetup @Visma i Växjö kommer du att kunna välja mellan att skapa ett spel med verktyget Scratch, eller prova på Python som bland annat används bakom YouTube och webbläsaren Chrome!


Bli medlem för att få löpande information om Hello World! meetup @Visma i Växjö

Bli medlem här!

Hello World! meetup

Ett Hello World! meetup görs alltid tillsammans med någon av våra partners och sker på söndagar mellan 13-16 med paus för fika. Här får du möjlighet att få en introduktion till digitalt skapande, eller utveckla kunskaper du redan kan.

Differentierade avgifter

För att alla ska ha möjlighet att vara med har vi differentierade avgifter, det enda du behöver göra är att ansöka om detta INNAN du bokar din meetup. Läs mer, och ansök om differentierade avgifter här

Lånedatorer

Till meetup tar man med sig en bärbar dator. Har du ingen egen dator? Vår partner Arrow i Växjö ser till att vi har några laptops att låna ut – boka biljett med lånedator om du har behov av det!  Vill du läsa mer om Arrow? Gör det här!

Om Hello World! meetup

Vill du veta mer om Hello World!s meetup?

Läs mer om Meetup!

Boka meetup

Välj typ av biljett – med egen dator eller med lånedator (begränsat antal lånedatorer).
Välj spår.

Om det du vill boka inte finns kvar går det bra att ställa sig i kö.

  Platser kvar
  Fåtal platser kvar
  Fullbokat

Hämtar översikt