Ge drömmar!

Ge drömmar genom att sponsra en säng för 5 000 kronor! Och skriv en personlig hälsning till de upp till 9 olika barn och ungdomar kommer att sova sött under sommarens Hello World! läger i just din säng! Så att de drömmer om allt de kommer att kunna skapa med sina digitala verktyg!

Välj ”Företag” så kan du ladda upp en logga som syns ovanför din säng här på sidan.
Välj ”Privatperson” så får du välja om ditt namn (eller något annat) ska stå ovanför sängikonen.

Din personliga hälsning, som kommer att placeras så att den som sover i sängen ser den, kan du skriva redan nu i formuläret nedan eller maila till oss på info@helloworld.se senast 30 april 2018.

3/100 drömmar sponsrade!

Säng
Säng
Säng

Företag
Privatperson

Totalkostnad

5 000 kr

Swish: 123 394 3271

Tack!

Jätteroligt att ni vill vara med och bidra till att ännu fler barn och ungdomar upptäcker alla de spännande saker man kan göra med digitala verktyg!

På den eller de sängar som du eller ditt företag har valt att sponsra kommer vi att sätta upp er hälsning och logotyp så att de som sover i sängen kan läsa hälsningen. Har du inte redan skrivit din hälsning kan du maila den till info@helloworld.se senast den 30 april!

Er logga eller ert namn kommer inom kort att laddas upp över en eller flera av sängikonerna ovan (ladda om sidan för att se det!)

Tack så jättemycket för ert bidrag!

Ange ditt namn och ”Drömmar” som referens när du betalar sängen via swish eller till vårt bankgiro 896-8166.
Har du valt ”Företag” ovan så skickar vi en faktura.