Frågor & svar

Hello World! Meetups

 
För frågor specifikt om Meetup Online, se här.

 

Var är era meetups?

Våra meetups är på olika platser varje gång. Vi besöker våra samarbetspartners kontor där deltagarna får chansen att se olika arbetsplatser. Du kan se var kommande meetups kommer att vara under fliken Meetup.

 

Hur bokar jag?

Länk till bokning finns under Meetup Online, Meetup Göteborg, Meetup Syd respektive Meetup Stockholm. Kom ihåg att du behöver vara inloggad för att boka.

 

Hur mycket kostar era meetups?

Vi har alltid inkomstbaserade avgifter, både på Hello World! Camp och Hello World! Meetup. För att ta del av detta ansöker du om reducerad avgift under Mina sidor. Prislistan för meetup hittar du här.

 

Vad händer om jag missar ett serietillfälle?

För att få den bästa upplevelsen och för att få ut det mesta av våra studios, rekommenderar vi att du går samtliga steg. Men ibland blir man sjuk eller får andra förhinder, och skulle du missa ett tillfälle under pågående serie, kan du titta på det material som finns under fliken studios.

 

Varför är Studios röda i bokningen?

De studios som ingår i våra meetupserier syns även i tabellen med Workshops. Dessa är röda eftersom de bokas redan före första meetupen. De är alltså obokningsbara.

 

Fullbokat?

Finns det ingen plats på den biljett eller till den studio ni önskar boka? Ställ dig i kön genom att trycka på ”Ställ mig i kön” under aktuell meetup. Blir det någon plats över kommer vi att höra av oss till er.

 

Får föräldrar följa med?

Vuxna säger hejdå redan i dörren, och kommer tillbaka när dagen är slut. Behöver ni av någon anledning vara med på plats, behöver ni meddela oss detta i förväg. När vi har möjlighet, erbjuder vi Päronprogrammering där föräldrar att köpa egen biljett och vara med på den första lektionen i Scratch eller Python tillsammans med sina barn. I övriga spår har vi enbart plats till barn. 

 

Hello World! Camp

 

Hur mycket kostar era läger?

Vi har alltid inkomstbaserade avgifter, både på Hello World! Camp och Hello World! Meetup. För att ta del av detta ansöker du om reducerad avgift under Mina sidor. Du hittar prislistan för våra läger här.

 

Var har ni läger?

För tillfället finns Hello World! Camp i två städer: Stockholm och Göteborg. Men vi hoppas självklart kunna starta upp läger i ännu fler städer!