Frågor & svar

Hello World! Meetups

För frågor specifikt om Meetup Online, se här.

 

Var är era meetups?

Våra meetups är på olika platser varje gång. Vi besöker våra samarbetspartners kontor där deltagarna får chansen att se olika arbetsplatser. Du kan se var kommande meetups kommer att vara under fliken MeetupUnder hösten 2021 kommer vi ha både Meetup Online och meetups i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Hur bokar jag?

Länk till bokning finns under Meetup Online. Kom ihåg att du behöver vara inloggad för att boka. Till hösten hoppas vi kunna dra igång med fysiska meetups igen. Då bokar du plats i respektive stad: Meetup Göteborg, Meetup Syd respektive Meetup Stockholm.

 

Hur mycket kostar era meetups?

Vi har alltid inkomstbaserade avgifter. För att ta del av detta ansöker du om reducerad avgift under Mina sidor. Prislistan för meetup hittar du här.

 

Vad händer om jag missar ett serietillfälle?

För att få den bästa upplevelsen och för att få ut det mesta av våra studios, rekommenderar vi att du går samtliga steg. Men ibland blir man sjuk eller får andra förhinder, och skulle du missa ett tillfälle under pågående serie, kan du titta på det material som finns under fliken studios. Är du frånvarande, så är det viktigt att du meddelar oss så att vi vet.

 

Fullbokat?

Finns det ingen plats på den biljett eller till den studio ni önskar boka? Ställ dig i kön genom att trycka på ”Ställ mig i kön” under aktuell meetup. Blir det någon plats över kommer vi att höra av oss till er.

 

Får föräldrar följa med?

På Meetups säger vuxna hejdå redan i dörren, och kommer tillbaka när dagen är slut. Behöver ni av någon anledning vara med på plats, behöver ni meddela oss detta i förväg. När vi har möjlighet, erbjuder vi Päronprogrammering där föräldrar att köpa egen biljett och vara med på den första lektionen i Scratch eller Python tillsammans med sina barn. I övriga spår har vi enbart plats till barn. 

På våra Meetups Online, deltar barnen hemifrån framför datorn. Behöver barnet en stödperson i bakgrunden, så meddela oss via mail innan meetupen drar igång på info@helloworld.se.

 

Vad behöver jag ha för dator?

Som regel behöver du ha en dator med tangentbord, ingen iPad eller surfplatta. Du hittar mer info på vår studioöversikt.