Hello World! policy kring covid-19

Vi följer noggrant situationen med smittspridning av covid-19 i Sverige och världen. På denna sida samlar vi info vad som gäller inför kommande evenemang.

Vår policy för 2020 utgår ifrån att ej samla grupper som annars inte hade träffats vid fysiska events. Vi vill minimera vårt bidrag till smittspridningen av covid-19 i samhället.

Meetups under 2020

Vi har beslutat att fortsätta med Meetups Online under resten av året. Den 15 mars genomförde vi vårt första digitala meetup och vi har sedan dess utvärderat och utvecklat formatet för att skapa en så bra digital meetupupplevelse för våra deltagare som möjligt. Se gärna denna film från våra digitala sommarlovsmeetups.

Vi hade hoppats kunna genomföra fysiska höstlovsmeetups, men har nu beslutat om att fokusera på digitala events tills situationen stabiliserats och de officiella riktlinjerna kring fysiska evenemang ändras.

Hello World! Camp 2020

Med anledning av den allvarliga situationen med covid-19 i världen tvingades vi fatta beslutet att ställa in sommarens läger. Med deltagare, volontärer och ledare som reser över hela Sverige för att delta på Hello World! Camp bedömer vi att det inte går att genomföra dessa lägerveckor på ett ansvarsfullt och tillräckligt säkert sätt.

Läs mer om beslutet här.

Informationskanaler och frågor

Föräldrar och personal informeras om eventuella ändringar av format och upplägg via sms och mail inför varje event. Vid frågor hänvisar vi till info@helloworld.se, så ska vi göra det bästa vi kan att besvara dom!

Tack!

Tack för er förståelse och flexibilitet i denna speciella situation! 🌸


Uppdaterad: 2020-08-30
Källor: Folkhälsomyndigheten och Krisinformation.se.