Hello World! riktlinjer med hänsyn till covid-19

Vi följer noggrant situationen med covid-19 i Sverige och omvärlden med avseende på smittspridning, vaccinationsgrad och andra riskfaktorer. På denna sida samlar vi info vad som gäller inför våra kommande aktiviteter.

Riktlinjer vid våra aktiviteter

Under hösten 2021 fortsätter vi att satsa stort på digitala meetups. Vi planerar även att genomföra fysiska Halloweenmeetups i Stockholm, Göteborg och Malmö den 30 och 31 oktober. Läs mer om våra meetups här.

Inför fysiska meetups gäller

  • Vid uppvisande av covid-19-symptom (även lindriga/diffusa) inför meetupen ska deltagare och ledare stanna hemma. Avbokningar kan göras fram till evenemangets start till info@helloworld.se och avgiften återbetalas för de som uppger symptom som anledning till den sena avbokningen.
  • På plats har vi rutiner för god handhygien i samband med evenemangets start och fika.
  • Om situationen förändras till det sämre och vi bedömer att det inte går att genomföra dessa fysiska träffar på ett ansvarsfullt sätt, kommer de att ställas om till digitala träffar.

Vi uppmuntrar alla som erbjuds att vaccineras mot covid-19 att ta den möjligheten!

Informationskanaler & frågor

Föräldrar och personal informeras om eventuella ändringar av format och upplägg via sms och mail inför varje event. Vid frågor hänvisar vi till info@helloworld.se, så ska vi göra det bästa vi kan att besvara dom!

Tack för er förståelse och flexibilitet! 🌸

Uppdaterad: 2021-09-21
Källor: Folkhälsomyndigheten och Krisinformation.se.