Hello World! Camp Syd

Äntligen är det dags för Hello World! att komma till Skåne. Sommaren 2020 är premiär för Hello World! Camp Syd, på Östra Grevie!

Klicka HÄR en översikt över vilka studios och kombos vi kör varje vecka.

LÄGERGÅRD

Östra Grevie Folkhögskola

Östra Grevie ligger vackert på den Skånska slätten. Här finns stora ytor för utomhusaktiviteter och vackra, gamla byggnader. Folkhögskolan är Sveriges största, så möjligheterna är enorma!

Gården ligger vid ett par mindre sjöar, som tyvärr inte är badvänliga. Blir det en värmebölja så svalkar vi oss i skuggan eller i vattenspridaren.

Att ta sig hit

Du tar dig med Pågatåg till Östra Grevie från Malmö Centralstation på 30 min, via en vacker tågresa!

Boka

Val vid bokning

  • Typ av biljett – ungdom/junior, tjej(annat)/kille(annat) och övernattning/dagläger
  • Studios/kombos – läs mer här
  • Osäker på vad som är rätt spår? Så länge det finns platser kvar går det alltid bra att byta vecka/biljettyp/lägerspår.

Avgift & betalning

  • Läs mer om våra Lägeravgifter. Lägre avgifter erbjuds automatiskt när du bokar men bara om du ansökt om reducerad avgift för barnet på Mina Sidor innan du bokar.
  • Ställer du upp som volontär återbetalas upp till 1 000 kronor av lägeravgiften efter genomförd volontärsvecka. Läs mer här!
  • Sökt stipendium? Boka din lägerplats nu och betala den inkomstbaserade avgiften – får du stipendium återbetalas hela lägeravgiften.
  • Du betalar genom att välja ”gå till kassa” och väljer sedan hos Klarna när och hur du önskar betala. Har du inte gått vidare till Klarna och slutfört köpet inom 72 timmar tas bokningen bort automatiskt.
  • Vid avbokning senast 60 dagar innan lägret börjar, återbetalas hela avgiften minskat med en administrativ avgift om 300 kronor per lägervecka och deltagare.

Redo?

Vet du vilken typ av biljett och vilket lägerspår du vill boka? Har du läst igenom våra Köpvillkor vår Personuppgiftpolicy och våra Trivselregler så att du är redo att godkänna dessa? Då är du redo att klicka på ”Till bokningen” för aktuell lägervecka här nedan!


Fullbokat?

Finns det ingen plats med den biljett eller till det spår ni helst önskar boka? Boka näst bästa alternativet och ange på Mina bokningar vad du vill byta till. Vi försöker alltid skapa platser och uppfylla önskemålen så långt det är möjligt!

Du kan också ställa dig i kön genom att trycka på ”Ställ mig i kön” under aktuell lägervecka. De som bokat plats kommer först i kön att byta vecka/biljett/spår men blir det någon plats över kommer vi att höra av oss till er!


Våra läger anordnas i samarbete med Sensus studieförbund.


  Platser kvar
  Fåtal platser kvar
  Fullbokat

Hämtar lägerveckor