Hur ser en vanlig dag för juniorer på lägret ut

För de som övernattar börjar dagen kl. 8.00 då frukost serveras. Dagläger-deltagare är välkomna från kl. 08.30 då incheckningen öppnar. Vid 9.00 drar samling + spårpass igång för alla och självklart tar vi paus då vi går ut och rör på oss samt får lite fika/mellanmål i magen! Strax före klockan 12 är det lunchdags (yngst äter först!) och därefter följer fri lek fram till klockan 13. Klockan 13–16 är det spårpass igen med paus och mellis.
Ett av dina spårpass är multiaktivitet och vi är ute så mycket som möjligt och ser till att alla får njuta av sommaren! Vår badsjö är bara några minuter bort och vi hoppas såklart på fint väder så att de som vill får bada varje dag! När det är komboaktivitet kan den som hellre vill jobba med sitt projekt alltid hänga med våra ledare i kodstugan. När dagen är slut checkar du som går på dagläger ut, på samma sätt som du checkade in.
Övernattande deltagare: Har du hyrt ett rum tillsammans med en vuxen på lägret? KUL! Då är det middag kl.18.00 som gäller sedan är du välkommen att delta i våra kvällsaktiviteter!