Hello World! Camp Göteborg

Sommaren 2020 är andra som vi kör Hello World! Camp i Göteborg, efter en riktigt lyckad premiär 2019! Vi kör v. 27-28 i Göteborg.

Klicka HÄR en översikt över vilka studios och kombos vi kör varje vecka.

LÄGERGÅRD

Wendelsberg Folkhögskola

Wendelsberg Folkhögskola ligger naturskönt i Mölnlycke strax öster om Göteborg. Vi bor på slottet, har gräsytor, skog och sjö och en alldeles egen teater.

Kanske känner du igen den fina trappan ifrån TV-serien ”Vår tid är nu?”!

Att ta sig hit

Det tar ca 30 minuter att åka kommunalt från centrala Göteborg och bussen stannar strax intill. Deltagare och volontärer som reser in med SJ möts av våra ledare vid tåget på stationen och vi ser självklart till att alla kommer med rätt tåg hem när veckan är slut.

Boka

Val vid bokning

  • Typ av biljett – ungdom/junior, tjej(annat)/kille(annat) och övernattning/dagläger
  • Studios/kombos – läs mer här
  • Osäker på vad som är rätt spår? Så länge det finns platser kvar går det alltid bra att byta vecka/biljettyp/lägerspår.

Avgift & betalning

  • Läs mer om våra Lägeravgifter. Lägre avgifter erbjuds automatiskt när du bokar men bara om du ansökt om reducerad avgift för barnet på Mina Sidor innan du bokar.
  • Ställer du upp som volontär återbetalas upp till 1 000 kronor av lägeravgiften efter genomförd volontärsvecka. Läs mer här!
  • Sökt stipendium? Boka din lägerplats nu och betala den inkomstbaserade avgiften – får du stipendium återbetalas hela lägeravgiften.
  • Du betalar genom att välja ”gå till kassa” och väljer sedan hos Klarna när och hur du önskar betala. Har du inte gått vidare till Klarna och slutfört köpet inom 72 timmar tas bokningen bort automatiskt.
  • Vid avbokning senast 60 dagar innan lägret börjar, återbetalas hela avgiften minskat med en administrativ avgift om 300 kronor per lägervecka och deltagare.

Redo?

Vet du vilken typ av biljett och vilket lägerspår du vill boka? Har du läst igenom våra Köpvillkor vår Personuppgiftpolicy och våra Trivselregler så att du är redo att godkänna dessa? Då är du redo att klicka på ”Till bokningen” för aktuell lägervecka här nedan!


Fullbokat?

Finns det ingen plats med den biljett eller till det spår ni helst önskar boka? Boka näst bästa alternativet och ange på Mina bokningar vad du vill byta till. Vi försöker alltid skapa platser och uppfylla önskemålen så långt det är möjligt!

Du kan också ställa dig i kön genom att trycka på ”Ställ mig i kön” under aktuell lägervecka. De som bokat plats kommer först i kön att byta vecka/biljett/spår men blir det någon plats över kommer vi att höra av oss till er!


Våra läger anordnas i samarbete med Sensus studieförbund.


  Platser kvar
  Fåtal platser kvar
  Fullbokat

Hämtar lägerveckor