Hello World! Camp 2021 ställs om till digitala läger

Vi på Hello World! har fattat beslutet att ställa in våra fysiska läger till följd av Folkhälsomyndighetens restriktioner. Den rådande situationen med pandemin där vaccinationerna dröjer samtidigt som vi ser en negativ utveckling vad gäller smittspridning bland barn och unga har legat till grund för vårt beslut. Istället väljer vi att rikta vårt fokus på att arrangera Sveriges största digitala läger inom programmering för att skapa en så rolig och utvecklande sommar som möjligt inom digitalt skapande för våra barn och unga.

Kommer jag få mina pengar tillbaka?
Svar: Ja. Alla som är anmälda till lägret kommer inom 10 dagar att få lägeravgiften återbetald, genom att vi krediterar er betalning via Klarna.

 

Hur anmäler jag mig till Hello Sommar?
Svar: Klicka på länken och läs allt om vårt digitala läger och boka din plats (det behövs en separat bokning till detta event).Hello Sommar – Digitalt kollo 

 

Jag har frågor om 1 ekonomi, 2 generella frågor – vem kan jag prata med?
Svar 1:Gäller det ekonomi kan du mejla vår ekonomiansvariga Maisa Ek.
Mejladress: ekonomi@helloworld.se

Svar 2: Gäller det mer generella frågor eller frågor om Hello Sommar går det bra att kontakta oss på.
Mejladress: info@helloworld.se
Telefonnummer: 076 762 59 39

 

Om Hello World!

Vi är en ideell förening som tillsammans med näringsliv, högskolor, studenter och samhälle vill öppna dörren till digitalt skapande, naturvetenskap och teknik för alla barn och unga. Oavsett tidigare erfarenhet eller bakgrund.

Alla är välkomna! Nybörjare eller avancerad, kille, tjej eller icke-binär, vem du än är eller kommer ifrån. Vi verkar aktivt för balans och att öppna dörren för fler. Därför baseras alla anmälningsavgifter på hushållets inkomst. Det finns också stipendier att söka för den som vill.