Är du redo för Hello World! Camp 2020?

Snart är det äntligen dags för femte året av Hello World! Camp! Vi har sedan starten 2016 haft tusentals barn och unga på något av våra Camps. Vi vill göra digitalt skapande tillgängligt för alla, oavsett vart du bor, vilka föräldrar du har eller dina tidigare erfarenheter av digitalt skapande!

I år kommer Hello World! Camp att köras på tre ställen: Stockholm, Göteborg och Skåne (NYHET!).

Ett läger för alla

  • Alla ska ha rådlägeravgiften baseras på hushållets inkomst.
  • Hela Sveriges läger – fria tågresor med SJ till lägret.
  • Samma förutsättning oavsett kön – vi jobbar aktivt för att alla ska trivas hos oss och för att skapa en jämn könsbalans.
  • Från nybörjare till avancerat – vi har ett stort utbud av studios att välja mellan så att det ska finnas något för alla.

Välj en studio som passar dig

Vad tycker du är roligt, vad vill du upptäcka, vad drömmer du om att bli? Vi har många olika studios så att det ska finnas något för alla. Välj mellan att 3D-printa, koppla och fixa i Skaparstudion, skapa din egna 3D-värld i 3D-studion, designa och utveckla dina egna spel i våra spelstudios, skapa musik i vår musikstudio, och mycket mer!

Vi håller på att planera vilka studios som vi ska köra sommaren 2020. Håll utkik här i januari så kommer du att kunna läsa om vilka studios och kombos vi kör vilka veckor på vilka camps!

Välj om du vill gå en kombo

Vi tycker det är viktigt att det finns något för alla, därför har vi skapat våra kombospår. Väljer du ett kombospår så kommer du att ägna halva dagen åt digitalt skapande och andra halvan åt streetdance, multiaktivitet, golf, ridning, teater eller taekwondo (nyhet)!

Oavsett om du går kombospår eller inte så ingår alltid en stor dos av fritidsaktiviteter och häng i solen mellan det digitala skapandet!

Sök Hello World! Stipendium

Vi behöver få ännu flera som förstår den digitala världen och som förverkliga sina drömmar inom digitalt skapande! Tack vare stöd från våra partners har vi möjlighet att dela ut stipendier till barn och ungdomar som vill ha en oförglömlig lägervecka och ett helt år deltagande på Hello World! meetups i våra meetupstäder. För varje stipendiat reduceras också avgifterna till fyra andra deltagare, för att ge alla barn och unga en chans att upptäcka digitalt skapande.

Sök stipendium

Vad händer på lägret?

Hello World! erbjuder två olika typer av läger: dagläger (för juniorer och ungdomar) och övernattningsläger (endast för ungdomar)..

ÖVERNATTARE : Lägret börjar på söndagen* kl 15 med inflyttning, gemensamma aktiviteter, middag och en första kvällsaktivitet. Under veckan kommer efter fritid och middag i matsalen häftiga kvällsaktiviteter av varierande slag med mycket digitala inslag.

ALLA:  Lägerdagarna (måndag till fredag) har ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass när man är i sina respektive lägerspår och ägnar sig åt digitalt skapande – eller sin komboaktivitet! Självklart har vi raster och frukt/mellanmål under lägerspårpassen för att hålla energinivåerna uppe.

Hello World! Camp avslutas med en slutexpo där alla deltagare har möjlighet att visa upp för varandra och sina familjer vad de har skapat under veckan. Lägret avslutas på fredagen klockan 15.00.

*Midsommarveckan pågår lägret för övernattning från lör v. 24, och för dagläger sön v. 24 – tors v. 25

Våra ledare

Våra härliga ledare pluggar på tekniska program och står för inspiration och att vara fina förebilder för våra barn och unga. Förutom att de är superkunniga inom våra lägerspår så är de också förberedda att ta hand om våra deltagare på allra bästa sätt. Alla ledare genomgår utbildning i HLR och livräddning, och utbildas löpande i pedagogik och ledarskap.

Trivselregler

För att alla ska ha en säker och bra vistelse hos oss på lägret har vi gemensamma trivselregler som alla som vistas på lägret måste följa. Vi vill att alla läser igenom dessa noga hemma inför lägret.

Trivselregler

Boka Hello World! Camp 2020

Bokningen till Hello World! Camp öppnar den 5 februari 2020. Från och med den 29 januari kommer du att kunna se exakt vilka studios och kombos vi kör vilka veckor och på vilka camps, så att ni har god tid på er att titta igenom och bestämma er för vad ni vill gå.

Hello World! Camp Stockholm körs v. 25-v. 33
Hello World! Camp Göteborg körs v. 27-v. 28
Hello World! Camp Skåne körs v. 32-v. 33 (prel)

powered by Typeform