Bli Hello World! Partner och var med och tänd minst 10 000 digitala stjärnor till 2020!

Vill du/ni också vara med och bidra till att Sverige i framtiden har tillräckligt med IT-kompetens för att säkra vår konkurrenskraft? Hjälp oss då att göra digitalt skapande lättillgängligt för alla ungdomar oavsett tidigare förkunskaper så att tillräckligt många framtida digitala stjärnor kan tändas!

Det behövs många, stora som små, Hello World! Partners som bidrar både med finansiellt stöd och pro bono med de resurser som behövs i verksamheten.

Alla som bidrar med minst 10 tkr – företag, individer, stiftelser och andra organisationer – blir Hello World! Partners och får möjlighet att synas på www.helloworld.se och i samband med verksamheten och exponeras därmed för framtida digitala stjärnor, våra ledare som redan idag läser IT på universitet och högskolor, samt för allmänheten och näringslivet i stort.
Ju större bidrag, desto mer synlighet!

Hela det ackumulerade åtagandet – senaste två åren samt framtida åtaganden (reglerade i partneravtal) räknas. Pro bono resurser värderas till marknadsvärde.  Mer omfattande och längre samarbeten regleras genom att vi ingår partneravtal.

Finansiellt stöd mot faktura (minst 10 000 kronor) möjliggör subventionerade deltagaravgifter för de som behöver.

Även mindre bidrag (<10 000 kronor) gör självklart nytta och tas tacksamt emot direkt till swish eller bankgiro (utan faktura).

Det finns också möjlighet att utlysa ett eller flera stipendier i företagets namn som ger en utvald tjej en lägervecka sommaren 2017 samt ett års gratis deltagande på Hello World! Meetups under 1 år. Ett Hello World! stipendium kostar 15 000 kronor.

 

Instifta stipendium!