Bli Hello World! Partner och var med och tänd digitala stjärnor!

HELLO WORLD! ÄR EN ALLMÄNNYTTIG IDEELL FÖRENING SOM MED LÄGER OCH HELGMEETUPS UPPMUNTRAR OCH SPRIDER INTRESSE OCH KUNSKAP OM NATURVETENSKAP, TEKNIK OCH KONST MED DIGITALA VERKTYG

Vi tänder digitala stjärnor och med stipendier, lånedatorer, inkomstbaserade avgifter, fria resor till våra läger och riktade satsningar bidrar vi till integration och ökad andel tjejer och gör digitalt skapande lättillgängligt för alla barn och ungdomar oavsett bakgrund och förutsättningar.

Genom Hello World! samverkar företag, högskolor, studenter och samhälle för att säkerställa kompetensbehovet inom naturvetenskap, teknik och IKT för ett konkurrenskraftigt Sverige.

Vill ni också vara med och tända digitala stjärnor!

Det behövs många, stora som små, Hello World! Partners som bidrar både genom att instifta stipendier, med finansiellt stöd och pro-bono med de resurser som behövs i verksamheten.

Alla som bidrar med minst 25 tkr innevarande år – företag, individer, stiftelser och andra organisationer – är Hello World! Partners och får möjlighet att synas för framtida digitala stjärnor, våra Hello World!-ledare samt för allmänheten och näringslivet i stort.

Ju större bidrag, desto mer synlighet!

Är ni redo att ingå med totalt stöd om minst 200 tkr och bli en av våra större partners? Fyll i formuläret nedan!

Vill ni stötta med 25-200 tkr under ett år? Instifta era egna stipendier nedan!

Är 25 tkr för mycket? Bidra med 5 tkr genom att gå med i Friends of Hello World! eller bidra med valfritt belopp till våra stipendier.

 


Stipendier
Det enklaste sättet att stötta Hello World! är att instifta ett eller flera stipendier i företagets namn. Varje stipendium ger en utvald individ möjlighet att delta under en lägervecka och på Hello World! Meetups under ett år utan deltagaravgift. Varje stipendium möjliggör dessutom reducerade avgifter för ytterligare ca 4 deltagare från hushåll med lägre inkomst. Varje Hello World! stipendium kostar 25 000 kronor och vi sköter hela processen åt er!

Instifta stipendium!

Vill ni bli en av våra större Partners?

Givet ett totalt stöd om minst 200 tkr ingår vi partneravtal. Vi premierar långsiktighet – ingå ett flerårigt partneravtal så blir ni större Partner direkt!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort!

  • Vi vill bli Hello World! Partner!