Bli Hello World! Partner och var med och tänd digitala stjärnor!

Vill ni också vara med och bidra till att Sverige i framtiden har tillräckligt med IT-kompetens för att säkra vår konkurrenskraft? Hjälp oss då att göra digitalt skapande lättillgängligt för alla ungdomar så att tillräckligt många framtida digitala stjärnor kan tändas!

Det behövs många, stora som små, Hello World! Partners som bidrar både genom att instifta stipendier, med finansiellt stöd och pro-bono med de resurser som behövs i verksamheten. Med hjälp av ert stöd kan vi erbjuda en verksamhet som når alla Sveriges barn och ungdomar. Genom stipendier och reducerade deltagaravgifter ser vi till att alla som vill har råd att vara med!

Alla som bidrar med minst 25 tkr innevarande år – företag, individer, stiftelser och andra organisationer – är Hello World! Partners och får möjlighet att synas för framtida digitala stjärnor, våra Hello World!-ledare samt för allmänheten och näringslivet i stort.

Ju större bidrag, desto mer synlighet! Och desto fler barn och ungdomar som får chans att upptäcka möjligheterna att skapa med digitala verktyg!

Även mindre bidrag gör självklart nytta och tas tacksamt emot direkt till Swish eller bankgiro (utan faktura).


Stipendier
Det enklaste sättet att stötta Hello World! är att instifta ett eller flera stipendier i företagets namn. Varje stipendium ger en utvald individ möjlighet att delta under en lägervecka och på Hello World! Meetups under ett år utan deltagaravgift. Varje stipendium möjliggör dessutom reducerade avgifter för ytterligare ca 4 deltagare från hushåll med lägre inkomst. Ett Hello World! stipendium kostar 25 000 kronor.

Instifta stipendium!

VIll ni bli en av våra större Partner?

Vi premierar långsiktighet – ingå ett flerårigt partneravtal så blir ni större Partner direkt!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort!

  • Vi vill bli Hello World! Partner!