Digital Idag x Hello World!

Skapa digitalt med Hello World!

Som en del av folkbildningsinitiativet DigitalIdag gör vi ett digitalt stopp med Hello World! on Tour. Vi samlar barn och unga från hela Sverige för att under en eftermiddag inspireras, prova och utforska digitalt skapande. Inga förkunskaper krävs – en utmärkt chans för någon att testa digitalt skapande för första gången!

Tid: Fredagen den 15 oktober kl 15.30-17.00
Målgrupp: 8-18 år
Kostnad: Gratis
Plats: Vi kommer att använda Zoom som verktyg för det digitala mötet, länken mottar du strax innan eventet sätter igång via mailadressen som du uppger vid anmälan.
Anmälan: Via länk nedan. Antalet platser är begränsade.

Anmäl dig här

Förberedelser: Du behöver tillgång till en dator med internet där du kan koppla upp dig till vår Zoom-länk som sänds ut strax innan eventet startar. Vi rekommenderar att du har ett headset eller hörlurar med mikrofon så att vi kan kommunicera med dig, det är också en fördel om du har en webbkamera så att vi bättre kan förstå dina behov.

Varmt välkomna!

Vill du som vuxen delta tillsammans med ditt barn som stöd i detta event så föreslår vi att du är med i bakgrunden av ditt barns dator. Skriv gärna en kommentar i slutet av denna anmälan, om du eller någon annan vuxen planerar att vara med som stöd.

Vad är DigitalIdag?

Digital@Idag är en årlig och nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar bestående av aktiviteter runt om landet.

Läs mer om initiativet DigitalIdag här.